torstai 10. huhtikuuta 2014

Kevät keikkuu

Ainakin ihan mielettömästi tuulee. Jäät valittaa. Ihan hirvee vinkuminen, vihellys ja pakkuminen. Eikö ne hauluais luovuttaa ja itkevät nyt kun kohta pitää kuitenkin antaa periksi kesälle. Ei muuta kun "halidai isä lähtee Lontooseen rahat on ikkunalla :)" Näin oon kuullut sanottavan. Se sopii mulle, että kesä tulee.
Scillat alkaa kukkimaan tuotapikaa.
Tämän Atsalean en oo nähnyt vielä koskaan kukkivan, enkä varmaan näe tänäkään keväänä ;( Se on jo ollut mulla ainakin kolme vuotta ja aina ollaa oltu näin keväällä pois. Ens keväänä en kyllä lähde pitkäksiaikaa mihinkään.
Nyt kuitenkin vielä tän kerra. Toivotan sulle aurinkoisia kevätpäiviä. Mä lähden katselee onko muualla kevät pidemmällä. Palaillaa!

6 kommenttia:

 1. Minäkin sain kuunnella mukavia ääniä järvellä.Minulle se oli uusi elämys.Taisi olla pariviikkoa taaksepäin.Pum, pum, uuu, riks ja poks!

  VastaaPoista
 2. Olet selvästi atsaleapakoinen.. hyvää matkaa kuitenkin, ehkä ne kukkii jo siellä muualla.

  VastaaPoista
 3. Minä odottelen, että meidän ihan oman ilmaston omaavalta tontilta lähtisi jo jääkerros pois. Edistystä kuitenkin, että jääkerroksen päältä sentään lumet jo lähteneet :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa ja antoisaa katselureissua! Joessa ei olekaan enää jäätä, varmaan joissain järvissä on, nehän sulaa paikoilleen. Jäät siis.

  VastaaPoista
 5. Peikkokin tykkää kesästä. Silloin on kukkia ja vihreää ja valoa ja tarinoita.

  VastaaPoista