keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Se ei ole mies, eikä mikään...

Siis juttuhan on niin, että tosimies ei ohjeita lue!
Meidän dikiboksi meni rikki ja jouduttiin ostaa uusi. Sitä asentaessa oli perkeleitä ilmassa, niin että just just ehdin väistelemään. Hyvä että kone ei lentänyt pihalle kun "tämäkään kone ei toimi!"
Loppujen lopuksi mä otin ja luin ohjeet. Nyt pelaa :)  Vaki kysymys " mitä sä teit?" " Luin ohjeet "
Että näin meillä tänään. Kuka teillä lukee ohjeet?

11 kommenttia:

 1. Minähän en ohjeilta lue, Mies lukee. :o)

  VastaaPoista
 2. :D pakko tunnustaa etten lue minäkään...yleensä kaivan ohjeet siinä vaiheessa esiin, kun ei toimi :) ja sittenkin yritän vielä..lopulta ne sitten on luettava :)

  VastaaPoista
 3. Totta on, että minä ohjeet luen. Ja saan myös rakkineet käyntiin. Vaan jos ohjeet olis nuotteina kirjoitettu, silloin varmaan prinssipuoliso osaisi ne tulkita ja sais värkit pelittämään. Että kyllä meistä naisenpuolikkaista on oma hyötynsä - jos sitten haittansakin, hih!

  VastaaPoista
 4. Noin se menee meilläkin, pahemminkin, mies osaa painaa vain starttinappia.

  VastaaPoista
 5. Nyt tietenkin teen kaiken itse, mutta silloinkin, kun vielä oli mies talossa oli varminta kun itse kaiken asensi mitä kotona oli asennettava, muuten olisi käynyt kuin teillä, olisi perkeleitä lennellyt. Ohjeet kun olivat sellaisia ettei niitä kukaan ymmärrä, kun joskus ehdotin että lue käyttöohjeet ensin.

  VastaaPoista
 6. Luen aina ohjeet, jos jotain vempeleitä ostelen ja toimin sen mukaan.....entisten poikaystävien kanssa olen kyllä välilöissä....koskaan kun ei tiedä milloin heitäkin tarvitaan...joskus olen kylläkin puol´piruilessa pannut itteni avuttomaksi ja kysynyt neuvoa...hih...;)

  VastaaPoista
 7. Viismummoista moikka.
  Minähän se ohjeet luen, joskus aiemmin ostinkin porat, videot sun muut. Tarkistin myyjältä jo kauppaa tehessä miten laite toimii, ennen ostopäätökseen pääsyä ovat hyvinkin hanakoita neuvomaan. Ei tuo mies joka meillä asuu, osaa ees tietsikkaa käyttää, ei edes tekstiviestiäkään laittaa, sähköpostiakaan ei ymmärrä miten sitä laitetaan tai luetaan. Ai niin, pelaa kyllä pasianssia ja lukee lehdet, kun kirjoitan sivut suosikkeihin valmiiksi. Joitakin ei vain opettelu minkään vähänkin vaivaa vaativan opetteluun ole. Perkeleitä meilläkin on ilma sakonaan, jos ees yrittää.

  VastaaPoista
 8. :D Niin on tuttua, lentelee meilläkin vaikka mitkä...hyvin usein. Ohjeita luetaan sitten kun ei saada toimimaan, jos enää ohjeet löytyy. Joissakin laitteissa on tosi huonot ohjeet, tai sitten nekin vähät löytyy netistä, kait :)

  VastaaPoista
 9. Haha!!! Ihan kuin meillä!! =D

  Insinöörit ei ainakaan lue mtn ohjeita... =D

  VastaaPoista
 10. MÄ teen meillä! MÄ asennan meillä! MÄ laitan ne perkeleet matkaan! MÄ simppailen. Ja sitten hissukseen jossain välissä etsin ohjekirjan...enkä edes tunnusta koskaan lukeneeni ohjeita vaan olen muka saanut kaikki vain osaamisellani aikaiseksi. Ja niin, niillä perkeleilläkin.

  VastaaPoista
 11. Peikko neuvoo aina itseään ja muita eikä koskaan tarvitse ohjeita, paitsi jos oikeasti pitää jotain tapahtua :)

  VastaaPoista