perjantai 25. lokakuuta 2013

No niin kotona

Reissu on heitetty. Hieno reissu oli, mutta niin kun sanotaan, että kotona paras. Neljä viikkoa hotellissa alkaa olla siinä rajoilla. Ehkä se kuitenkin on vaan asenteesta kiinni, jos ois päätetty olla toiset neljä, niin varmaan se aika ois mennyt hyvin sekin.
En tiedä ollaako me tulossa vanhoiksi, vai alkaako suhde jotenkin väljähtymään, mutta yhtää kertaa ei fonttikoko suurentunut koko reissun aikana, vaikka oli monta kiperää tilannetta, kun ajettiin vähän harhaa ja joskus oli muuten tilanteita, missä mun mielestä entinen poikaystävä ajo miten sattuu ;)

Aloitetaan tää reissu näistä Ferioista, kun ne alkoi silloin heti, kun mentii. Ensimmäisenä oli aloitusjumalanpalvelu. Seillä kirkossa me ei oltu, pakania kun ollaa ja muutenkin.
Täytyy kyllä sanoa,että seillä osataan ottaa ilo irti, niin kun tuossa yhdessä kuvassa, missä autokin on koristeltu palloin. Muutenkin oli palloa siellä ja täällä. Eeltä luulin, että härät ois valjastettu  kulkueen eteen, mutta mitä veilä, tytöt sai hoitaa senkin homman ;) Ihmeen rauhallisesti ne siinä odotti, että hommat saadaan hoitumaan.

Sitten kannettiin tuo iso patsas ulos ja kärryille. Sitä sitten lähdettiin ulkoiluttamaan oikein porukalla.  Siinä onkin sitten asia mikä ei mee mun kaaliin. Miksi pitää palvoa jotain kuvaa, tai tässä tapauksessa patsasta? No tietysti onhan senkin hyvä päästä tuulettumaan muutaan kerran vuodessa. Se minittäin oli toisenakin päivänä ulkona. Ihmiset taputti kun sitä vietiin ohi. No huh hu.
 Tämä kantajan paikka on kuulema tosi tavoiteltu tehtävä.Niin sitä palloa sitten piisas. Kauniitahan nuo puvut on, jos tykkää pallokuosista. Ihan her-vot-to-man kallista kangasta. Normaali hinta 160€ per metri!!! Valmiit puvut maksavat tuhansia ja joka vuosi kuulema on uudet puvut. Tosin sitä kolttua pidettiin koko  viikko.

 
Jokainen itseään kunnioittava on pukeutunut juhlan vaatimalla tavalla.


Tässä nyt näin alkuun muutama kuva. Lisää seuraa, jos jaksatte, tai laitan kuitenkin ;)
Nyt tuun teille käymään. Sitä onkin pitkä pötkö luettavaa. Oote olleet ahkeria tänä aikana.

9 kommenttia:

 1. Ai että, kun siellä onkin ollut hienot juhlamenot!
  Kaiki on niin kauniisti laitettua ja tytöt kauniisti puettu.
  Ja miehetkin kyllä.
  Patsas, mitä ulkoilutettiin on niin tosi kaunis!
  Kiva, kun olet taas vaihteeksi kotona.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa kotomaahan! Johan sitä nyt liesutittekin. Hyvä niinkin, saimme matkata kanssanne. En olekaan aikaisemmin nähnyt noin kallista kangasta, kuvissakaan! Pitää olla isosti energiaa, että viitsii kuljetella patsasta ja juhlia koko viikko. Olette hioneet liittonne siihen malliin, että särmät ovat jo poissa ja siksi ei tarvinnut fonttikokoakaan suurentaa! Aina tilanteiden mukaan viisaampi vaikeni...

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia ja ihania kuvia. Minä niin tykkään lukea matkakertomuksia:)

  VastaaPoista
 4. Herrasjestas,onpa hintaa kankailla!
  PItkä reissu teillä olikin ja kiva nähdä siitä kuvia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos matkakertomuksesta. On hyvä päästä mukaan näin virtuaalisesti. Lisää vaan juttua tulemaan.

  VastaaPoista
 6. Olitten oikein koko auringon edestä, miten ollenkaan sopeudutte syyssateisiin.
  Minä en noin kallista kangasta uskaltais ottaa käsittelyyni ollenkaan, hirveä poru jos sattuisi vahinko.
  En minäkään noiden patsastelujen tarkoitusta oikein ymmärrä, mutta onhan se mukavaa katsottavaa, fiesta on aina fiesta.

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa harmaaseen arkeen!
  olittepa kauniin juhlan aikaan siellä. kauniita kuvia ja lisää odotellaan.
  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. tervetuloa takaisin! Komea kulkue!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa kotiin! Siellä ei kai sitten osata kierrättää ja käyttää vanhoja kauniita asuja uudelleen, ihmettelee pula-ajan lapsi.

  VastaaPoista