maanantai 28. lokakuuta 2013

No just taas.

Nyt ei taas voi, kun ihmetellä tätä maailman menoa. Nyt on sitten linja-autot laitettava syrjään, kun ne saastuttaa liikaa. Tais olla oikein EU päätös. Kyllä tosiaan meidän pienen Suomen pohjolan perukoilla on pelastettava koko maailma saasteilta! Sen verran oon mailmalla kulkenut, että voin sanoa, että meidän bussit ei oo mitään siihen verrattuna, mitä on esim. Puolassa, tai vaikka Virossa.
Siitähän se apu löytyykin, kun viedään kaikki vanhat rojua tuonne Afrikkaan. Eihän vaan Intiassa oo mitään näin saastuttavaa, kun meillä täällä Suomessa. Eihän vaan nämä maailman mullistukset vaikuta ilmastoon, eihän?
Sille vaan, kun ei mahdeta mitään, kun Etna purkautuu, niin.  EUlta se ei pal kysele. Täällä maapallolla on ollut lämpimiä ja kylmiä kausia ennenkin ja oon tainnut parmattaa tästä aiemminkin, mutta kun alko toi uutinen noista busseista ottaa niin päähän. Mitä kauheeta tuhlausta. Oltais ajettu ne autot loppuun ja vaadittu sitten uusilta uudet normit. Niiden uusien autojen tekeminenkään ei kuluta luontoa, eikä ne hylätyt pellonlaidalla. Eihän ?

3 kommenttia:

 1. No jo on aikoihin eletty, välillä selitetään että menkää yleisillä kulkuneuvoilla, ei tule niin saasteita kuin omista autoista ja sitten nekin saastuttaa. Ohoh, mihin slummiin tästä oitääkään muuttaa lopulta ettei vaan saastuta kulkemisellaan maailmaa.

  VastaaPoista
 2. No on kyllä aikoihin eletty!
  Ainahan ihmisiä justiinsa pyydetään käyttämään yleisiä kulkuneuvoja hö!
  Mutta mä asun sen verran sivukylillä, että täällä ei edes ne linjurit kulje, kuin koululaisten aikaan, eikä silloinkaan mene perille asti aina.Ja ei suomen autot kyllä varmaankaan maailman saasteita tee, se on tosi pieni määrä siihen nähden, mitä muualla maailmassa niitä tulee.


  VastaaPoista
 3. Upeita matkakuvia - blogisi on minulle uusi tuttavuus - luulisin :) Olit vieraillut blogissani katsomassa vapaata tikkausta. "Oikaisen" mahdollisen väärinkäsityksen: toki olen vapaata tikkausta harrastanut jo pitkään, tai siis opetellut, mutta varsinainen hurahtaminen on tapahtunut nyt, kun tuntuu että hallitsen sitä paremmin ja paremmin. Ja tuon nimenomaisen työn osalta olen jokaista mallia ensin kokeillut piirrellä, sitten harjoitella mallitilkuille ja vasta sitten tikata itse työhön. Osaa malleista olen harjoitellut aiemmissa töissäni: pussukoissa, pöytäliinoissa ja ties missä, eli aina tilaisuuden tullen :)

  VastaaPoista