tiistai 23. heinäkuuta 2013

Moi taas!

Leevi taas täällä. On ne mun ihmiset nyt kotona, mut päätin tulla morottaamaan tuota Amaliaa. Onneks täs talossa on hyvä palvelu. Melkein vois laittaa oveen kyltin " Kissan palvelijat asuu täällä"

Tuliaisia Entinen poikaystävä anto katkarapuja! YÖK en syö sanoin sille! Anto se sitten lihaa, mikä olikin huomattavasti parempaa. Sato ja mua ei huvittanut mennä takasin ulos, niin päätin oikaista tähän Amalian vieree sohvalle. Kauhee petaaminen, ennen kun sain paikan mieleisekseni, mut kyl se onnistu.
Sit tänne änkes vieraita ja mua alko vähän ujostuttaa, niin pakko oli lähteä pois. Lähtiäisiksi entinen poikaystävä anto mun nuolla jäätelöpaketin paperin ja oli se vaan hyvää. Hyvä, että tulin.
Se on taas moro!

9 kommenttia:

 1. Melkein nyt sanoisin, että sydämesi on voitettu vatsan kautta ja läheishoidoilla! Ja mikäs sen parempaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvässä hoidossa tunnut olevan:) Pidä vaan kuitenkin oma pääsi, ihan kaikkeen ei tarvitse suostua - silläkin tavalla saa vähän säpinää huusholliin:)

  VastaaPoista
 3. kissa kyllä tietää, että missä on KOTI ja missä oikeasti rakastetaan. Ja koirakin tietää. Sano sille Amalian entiselle poikaystävälle, että mulle kelpaa kyllä ne ravut. Jos niitä on siellä riesaksi asti, niin voin lähteä moikkaamaan ja kokeilemaan onko nillä siellä hyvä sohva, kun täti ei anna mun olla täällä sohvalla.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun käyt moikkaamassa Amaliaa, Leevi! Minäkin kävisin, mutta kun asuu niin kaukana!

  VastaaPoista
 5. Kissalla pitää olla henkilökuntaa.

  VastaaPoista
 6. Taidatte sada aivan oman Leevin, vähän vaikuttaa siltä :-) Hieno homma.

  VastaaPoista
 7. Zilga piti olla tuo edellinen kommentti, mutta ei kait se haittaa

  VastaaPoista
 8. Taidat tykätä Amaliasta ja sen entisestä poikaystävästä. Kyllä kanttaakin tykä, kun noin hyvänä pidetään.

  VastaaPoista