tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kukkii taas

Kyl nyt on kesä kukkeimmillaan. Onneksi, vaikka yöllä tuli vettä taivaan täydeltä, se ei kaatanut kaikkia kukkia.
Harjaneilikoita on vaikka minkä värisiä. Ne vaan on niin kiemuraisia varsiltaan. Saisvat olla suorassa.
Juuli alkaa olee täydessä kukassa.
Piilu aloittelee kukkimista.
Rosa Mundi kukkii kauniisti.
Minetessäkin on muutama kukka. Olis nyt satamatta, kun ruusun nuput liimautuu, eikä jaksa aueta.
Miten oon niin kamalan saamaton? Haaveilen kaikesta ihanasta, vierailen blogista toiseen ja suunnitelen, että tuon ja tuon teen. Täällä mä vaan oon koneella ja levitän persettä, enkä tee mitään hyödyllistä. Nyt ois mojova potku tarpeen.

11 kommenttia:

 1. Niin kaunista! Nuo harjaneilikat on siitä ikäviä että menevät ikäänkuin sotkuun, muuten niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin on ja on tylsää laitella kaiken maailman tukikeppejä.

   Poista
 2. Elähän huoli, tätä samaa tautia on liikkeella, liekö joku virus...lääkäriin en mene jos vaikka korjantuis issekseen ja perä nousis penkistä.....heh....;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan selvästi se on virus, jos sitä on seilläkin :)

   Poista
 3. ihanuuksia sulla on! Sitä saamattomuutta on täälläkin...ihastelen toisten tekosia ja suunnittelen, että minäkin tuota ja tätä...ja istun vaan kotiin päästessäni...huokaus...kaikki mehut jää muualle.

  VastaaPoista
 4. Peikko kyllä luulee, ettei ihmisenkään elämistä pidä mitata tekemisillä. Monella on tarpeeksi jo pelkässä olemisessa. Blogivierailuista ja mahdollisista terveisistä ilahtuu niin kovin moni, sekään ei ole mitenkään turhanpäiväistä. Luulee peikko.

  Mutta koimioita on kukkaset :)

  VastaaPoista
 5. Ihan hyvällä omallatunnolla istu vaan ja anna levetä. Kaiken ehtii tehdä huomennakin, kokemuksesta tiedän, ettei työt mihinkään karkaa.

  Upeita kukkasia, harjaneilikoista minäkin tykkään. Ne leviävät itsekseen ja niistä syntyy aina uusia värityksiä. Kiitollinen puutarhan ilopilleri.

  VastaaPoista
 6. Ihana piha sulla! .. ei aina voi/jaksa/tarvitse tehdä yhtään mitään. Istahda hetkeksi ja ihaile puutarhaasi. Sit taas hetken päästä jaksat :)

  VastaaPoista
 7. Onpa ihania kuvia :) Ja tuon loppukaneetin voisin miekin huokaista. Olin tyhmä ja toin läppärin mökille. Perse leviää täälläkin..

  VastaaPoista
 8. Tuossa Rosa Mundissa on aivan ihana kukka!
  Sade käyttäytyy kyllä täälläkin aika erikoisesti. Ykskaks kuin reiästä alkaa sataa..eikun kaatuu vettä viisminuuttia..ja sitten se lakkaa yhtä äkisti?? Aika kummaa?
  Minulta meni muutama kukka parvekkeella entiseksi, enkä aio hankkia tilalle uusia. Onneksi pelakuut ja petuniat ovat hengissä.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kukkijoita! Harjaneilikat ovat ihania. Minä en onnistu kasvattamaan niitä. Hoidan ne luultavasti hengiltä...

  VastaaPoista