sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ristiin pisteltyä

Niin mä taas aloin uuden työn, vaikka entisetkin ufot on tekemättä. En vaan millään voinut vastustaa kiusausta ;) Oon tän ostanut joskus kauan sitte Virosta. Silloin elettii veilä krooni aikaa ja maksoin tästä jotain vähän yli 500 kroonii. Nyt siitä on noi 1/4 osa tehty.
Meil on satanut taas vaihteeksi koko yön ja aamun. Kävin kuitenkin tänääkin aamulla uimassa. Ihmettele kyllä itseäni suuresti. En muista, että oisin näin myöhään koskaan käynnyt aamu-uinnilla. Mittaria en oo järveen laittanut. Lopettaisin varmaan, jos tietäisin kuin kylmää vesi on. Tässä se taas tulee todistettua, että tieto lisää tuskaa. Parempi, kun en tiedä, mutu tunnulla vaan mennää :)

Voi hitsi huomen on taas hammaslääkäri. Se on niin hipsatin kallis mies :(

11 kommenttia:

 1. Miten ihanaa olisikaan käydä aamu-uinnilla!

  Onneksi en ole hurahtanut ristipistotöihin, paljon muuhun kylläkin ;)

  VastaaPoista
 2. Siinäpä on kauniit ja sopusointuiset värit. Uimassa! Hui!!

  VastaaPoista
 3. Peikko luulee, että mitä enemmän on kesken asioita, sitä parempi. Mitäs siitä tulisi jollei voisi tehdä tuota ja tätä valmiiksi kun sattuu sille tuulelle vaan pitäisi miettiä mistä nyt oikein alottaisi...

  VastaaPoista
 4. Ihana työ tulossa! Tee vaan samalla innolla loppuun saakka. Tiedän itsekin miten helposti jokin "luomus" jää keskeneräiseksi, kun innostuu jo uudesta...sitä on jotenkin kai kärsimätön luonne tavallaan. Ja hatunnosto syysuinnille, todella!

  VastaaPoista
 5. Kaunis työ! Kiva kun teet sen valmiiksi. Minulla ei oonitu jättää kesken ja aloittaa uutta, on aina tehtävä kiireellä edellinen valmiiksi että saa alkaa uuden. Nykyisin en enään pysty tekemään ristipisto töitä tuon pahuksen epäonnisen kaihileikkauksen takia.

  VastaaPoista
 6. Voi miten siitä tulee kaunis. Minusta ei olisi tuon tekijäksi enää..aikoinaan jonkun tein sentään että tiedän miten työtunteja se vaatii.

  Sinulle on haaste blogissani :-)

  VastaaPoista
 7. Hyvä sinä, kun aamu-uinnilla käyt. Se on hyvä alku pöäivälle, karaisee mukavasti, sitten voi virkistyneenä jatkaa ristipistotyötä.

  VastaaPoista
 8. Hieno tulee työstäsi ja kummasti sitä menee uimaan kun ei näe lukemia, minä odotan ensi viikonloppua että taas pääsen saunamökillä veteen pulahtamaan.

  VastaaPoista
 9. Kaunis työ! - Oletpa sinä reipas tyttö.

  VastaaPoista
 10. Kaunis pistelytyö tulossa, tsemppiä siihen hommaan! Itsellä taitaa olla 4 keskenerästä ristipisto-työtä, heh, ja uutta tekee mieli alottaa.....

  VastaaPoista
 11. Onhan noi ristipisto työt kauniita, tässäkin malli ja väri älyttömän sointuva! Itelle tuntuu tuo pensseli käyvän helpommin kätösiin...;)

  Oikea ja rehellinen periaate on mennä järveen vaikka pää edellä, olipa vesi mitä sattuu. Jos ja kun tuntuu siltä, että olikin holotnaa, voihan sen jälkikäteenkin tarkistaa...;D Kysyä vaikka naapurilta jos silläkin olis samaa vikaa, mutta luulis, että tarkistais mittarista sen veden lämpötilan!

  Mä käväsin perjantaina laiturilla, vaan veteen en edes varpaalla koskenut... säälittävä pelkuri!!!!

  VastaaPoista