maanantai 17. syyskuuta 2012

No just joo

Voi hyvänen, aika mikä uutinen!! Nyt on sitten  ranskalainen lehti paljastanut kuvia Catherine, Cambridgen herttuataresta, missä tämän rinnat näkyy!!!! Aivan tavonta!! Luulis, että asialla ei ole enään tänä päivänä minkäänlaista uutisarvoa, vai onko herttuatteren rinnat jotenkin hienommat, kun jonkun toisen. Eikös tää maailma ole pullollaan alaston kuvia, missä näkyy rinnat ja paljon muutakin. Ei luulis enää yhden nuoren naisen rinnat maailmaa hötkäyttävän minkään vertaa.

Ellei tää tyttö sattuis olee yhden Wiliamin kans naimissa ei ketään kiinnoistais koko juttu. No herttuatar on kyllä kovasti loukkaantunut ja kantelee asiasta. No joo, ymmärrän kyllä, että päähän ottaa, kun ei ole minkään laista yksityisyyttää. Valinta kysymys tämäkin. Varmaan tiesi naimisiin mennessään, että on maailman silmätikkuna. Olis pitännyt rintansa piilossa, kun varmasti tietää että paparatsia on joka paikassa.
Ei voi muuta sanoa, kun on tää maailma. 

Hyvää alkanutta viikkoa

5 kommenttia:

 1. Jahas, haukat taas vauhdissa. Catherinehan oli yksityisellä tilalla eli ei varta vasten esitellyt etuvarustustaan. Kyllä minusta nuo haaskapaparazzit voisivat kunnioittaa ihan julkisuudenkin henkilöitä, kun Catherine ei kuitenkaan ole mikään strippari, joka tuo itseään esille joka tuutista. Luulisi, että haaskoilla riittää kuvattavaa ihan ilman Catherinenkin tissejä.

  Eli minun sympat on kyllä Catherinen ja Williamin puolella. Eipä ilostunut Williamkaan noista kuvista ja mikähän mahtoi olla paparazzien osuus äitinsä kuolemassa... Jotain rajaa.

  VastaaPoista
 2. Minunkin sympatiani ovat Catherinen puolella,sillä eihän hän tullut ajatelleeksi,että siellä kavereiden kämpälle puolinakuna rentoutuessaan tulee joku paparazzi jolla on todella hyvät zoomit....

  VastaaPoista
 3. Julkkupaparazzit on kyllä yksi maailman alhaisimmista lajeista, kyllä minustakin yksityisyyttä tulisi kunnioittaa, kuvailkoot julkisilla paikoilla vaikka millä zoomeilla. Eikös niihin päde samat lait kuin muidenkin valokuvien levittämiseen julkisesti, ei mitään toista loukkaavaa..

  VastaaPoista
 4. Yritin epätoivosesti tirkistellä, mutta mitään sensaatiomaista en löytänytkään:)

  Paparazzit joutaisivat kyllä välillä jalkapuuhun sillä raha on se, joka heillä ratkaisee, ja kuninkaallisten tai julkimoiden yksityisyyden paljastaminen ja sillä mässäily tuo rahaa. Se myy, ja ehkä joku kaltaiseni utelias sitten kiinnostuu??? En varsinaisesti kuolaa uutisia, enkä osta iltalehtiä, mutta luultavasti meillä kaikilla ihmisillä on jonkunlainen tirkistelynhalu, joka sitten myy?

  VastaaPoista
 5. Tätä mä just tarkoitin, että miten voi olla niin suuri uutinen jonkun rinnat. Mielläkin oikein pääuutisissa, että en sanois melkeinpä tärkein asia.

  VastaaPoista