keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Tänään

Kaiken tuon myrskyämisen jälkeenkin jaksaa orvokit vielä kukkia.


Toivottavasti nää kelit ei oo mitenkään enteellisä ens kesälle, vaan saatais kaunis ja lämmin kesä. Ois tosi ikävää, jos kesään asti jatkuu nää samat lämpötilat.

Huh huh, mä oon nyt menty sinne komeroon, jonka jätin jouluksi siivoomatta :) En vaan ymmärrä kuka on sinne jemmannut kaiken maailman roinat. Keräilijäluonteena sydämeni on verta vuotanut koko päivän, kun oon aarteistani luopunut. Kyllä on useammin, kuin yhden kerran tullut mieleen, jos tuota vaikka tarvii. Kummasti vaan on iso musta jätesäkki täyttynyt tavaroista, ja kaappeihin on tilaa tullut ihmeesti.

8 kommenttia:

 1. Luopuminen on tosi vaikeaa.Minulla se näyttää siirtyvän ja taas siirtyvän.Toivotaan vaan, että lämmintä riittäisi vielä kesällekin.

  VastaaPoista
 2. Siis ulkonako nuo orvokit kukkivat?
  Jouduin luopumaan suuresta määrästä tavaroitani,kun muutin tänne uudestaan. Teki kipeää,mutta toisaalta oli vapauttavaa.

  VastaaPoista
 3. Muutto pienempään asuntoon on aika tehokas tapa karsia tavaraa, kun on pakko:) Voi tätä talvea, orvokki kukkii :O Mulla kukki vielä vähän aikaa sitten neilikkaruusu mökin seinustalla. Kummallista säätä..

  VastaaPoista
 4. Marja-Leena: Joo miten tuo tavara onkin joskus olevinaan niin tärkeää ;)

  Yaelian: Kyllä vaan saunan seinustalla. Eilen oli +10

  Hanni: Ois ihan kauheeta, jos tätä huussollia pitäis alka tyhjentää!!

  VastaaPoista
 5. Se on hienoa jos saa kokonaisen jätesäkin kerättyä ja tilaa kaappiin. Onneksi olkoon! Keräilijänä minäkin ymmärrän hyvin tuon, että luopuminen on vaikeaa. Vaikka tavaraa se vain on. Vaikeinta on, jos tavaraan liittyy jokin tärkeä henkilö tai asia.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut siitä, että ole urheasti pienentänyt tavarapaljoutta. Itsellä tuota olisi paljon edessä.
  Orvokit ovat kyllä sinnikkäitä kukkijoita. Nuokin taitavat tuoda pientä ihmettä ja piristystä tämän kumman talven keskelle.

  VastaaPoista
 7. Hyvää ia onnellista vuotta 2012 sulle ja perheellesi!

  VastaaPoista