torstai 1. joulukuuta 2011

Kirjaa hyödennetty

Tässä ensimmäiset sukat siitä kirjasta, jonka ostin vähän aikaa sitten. Näitä oli kiva tehdä, paits että siinä ohjeessa oli , niin paljon kummallisuuksia, että piti oikaista parissa kohtaa. Mun on varmaan ymmärryksessä vikaa, mut en vaan kaikkea tajunnu. No ei se mitää, sukat on valmiit. Seuraaviin täytyy kyl saada jostain apua.
Cattleya alko kukkimaan näin joulukuun kunniaksi. Saas nähdä säilyykö kukka jouluun asti.

Tällaiselle näyttää tänään meidän ikkunasta. Ei kovin talvista. Viimevuonna oli pakkasta -16 ja lunta vaikka kuin paljon.

13 kommenttia:

 1. Onpa kauniit sukat! Liian hankalat ohjeet ovat ärsyttäviä, ja sellaisiakin tulee välillä vastaan missä on virheitä (tai sitten omassa ymmärryksessäni on vikaa ;-)) Huonot ohjeet hidastavat työtä tolkuttomasti, kun usein sen takia pitää purkaakin.

  VastaaPoista
 2. Söpöt sukat! Lapsenlapsi pyysi uusia ratsastussukkia ja nytpä lasken silmukoita että saan palmikot ja reiät sekä välinurjat täsmäämään.
  Pitäs minunkin kirja hankkia.

  VastaaPoista
 3. Meillakaan ei sukkia tarvita. Aurinko paistaa harmaalta taivaalta, ja asteita taitaa olla kuusitoista.

  VastaaPoista
 4. Ikkunastasi on ihana näköala. Minä tuollaisessa paikassa vallan sekoaisin, olisin alvariinsa järvessä. :-)

  VastaaPoista
 5. Peikko ei tiännyt, että kirjasta voi tehdä sukkia :) Keittoa se on kyllä tehnyt keittokirjasta.

  VastaaPoista
 6. Vuodet eivät todellakaan ole veljeksiä eivätkä sisaruksia. -Toisaalta, luen Sirpa Kähkösen Mustat morsiamet -kirjaa. Eletään tammikuuta viime vuosisadan alkuvuosikymmeninä ja Kallavesi velloo vapaana. Tuntuu uskomattomalta, mutta kai niinkin voi käydä.

  Viime vuonna Kallavesi oli tähän aikaan jäässä, nyt ei tietoakaan. Voi että.

  Kauniit sukat! Hienot! Kuin myös kukka. Toivottavasti jaksaa kukkia jouluun asti.

  VastaaPoista
 7. Hauskat ja haastavannäköiset sukat!

  Ristipistotapaamisesta: Ei muuta kuin sitten vain järjestämään sellaista, tai osallistumaan vähän kauemmas :). (Mulla sattui tuuri, kun Katri lupasi kyytiä huomenna Kirsille, kun mulla ei ole omaa autoa käytössä. Jos oikein muistan asuinpaikkasi, ei sulle taitaisi kertyä sinne - Hämeenlinnaan - paljon enempää matkaa kuin mullekaan?)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, kun harrastat kaiken muun lisäksi nukkekoteilua. Kaunis järvenranta teillä on katsottavana.

  VastaaPoista
 9. Ihana kukka!
  Sukkia en kateuksissani edes kommentoi.

  VastaaPoista
 10. Ihanat sukat, minä en varmaan ymmärtäisi yhtään mitään ohjeista kun en ole paljoa kutomista harrastanut, tilaan osaavimmilta ;-)
  Kaunis on kukkasi, toivottavasti säilyy pitkään. On kovin tumman oloista luonnossa, täällä mökillä kynttilä saa olla ainut ulkovalo.

  VastaaPoista
 11. Olipas taas monta kaunista käsityötä ilmestynyt viime käyntini jälkeen. Tahtoo aika mennä siivillä, ettei ehdi käydä "vieraissa" saati omaakaan blogia päivittää. Komeat on sukat. Olen niin hidas neuloja, että tuollaisiin menisi aivan liian kauan aikaa, minulta siis. Ensin pitäis opetella ohje sujavasti lukien :)

  VastaaPoista