keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Einari

Terve mieheen. Nyt oon aika hyvin jo kotiutunut tähän huusholliin. Pipasakissan kanssa tulen hyvin juttuu, mutta noi koirat on vähän niin ja näin. Kynttä niille pitää välillä näyttää. En oo enää niin ujo, kun alkuunsa. Kunhan tässä vähän kurtiseeraan pöytäliinan takaa.

Pieni ja utelias kun olen, niin joka paikkaa on ehdittävä. Hyvin olen hommata hoitanut, etenkin tän esipesun. Kovaa puuhaa sekin on, kun ihan käy silmiin :)


Minua ei ole vielä ulos laskettu, mutta viettäkää te mukavia ulkoilu hetkiä, kun nyt on komee keli.
Terveisin Einari

PS. Minähän en asusta täällä Mummon kammarissa, vaan tuolla Mäntsälän suunnalla. Toi mummo vaan kuvaili mua, kun sillä on niin kova kissan ikävä.

11 kommenttia:

 1. Onpa Einari kaunis! Hienon näköinen kissa.

  VastaaPoista
 2. Voi, miten suloisia kuvia! Kyllä sitä pikkuhiljaa tottuu uusiin paikkoihin, ihmisiin ja tassuttajiin ympärillä ja rutiineihin. :) Esipesuahan täytyy joka taloudessa JONKUN hoitaa! =P (meillä se on aina Kissi)

  VastaaPoista
 3. Kissan ikävä on surkea ikävä, tiedän!

  VastaaPoista
 4. Soma kissa sieltä liinan alta kurkisteleepi. Rohkeus kasvaa päivä päivältä. Kissat ovat niin suloisia ja pehmeitä ja kehrääväisiä :D

  VastaaPoista
 5. Onhan se mukavampaa, että mummo käy vaan katsomassa, siellä omassa kamarissaan se mummo ei niin paljon pysykään, joutuisit reissaamaan aika paljon..

  VastaaPoista
 6. Kaunis on Einari! Lemmikistä jää kova ikävä,mutta mukava kun voi välillä käydä tervehtimässä muita kissoja.

  VastaaPoista
 7. Kissaile nyt sitten oikein kunnolla mummolle, jospa se ikävä tokenisi :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on kanssa kissan ikävä! Koirankin, jos oikein rehellinen olen ja alpakan...nonniin, vaikka minkä elukan...ei toki käärmeen eikä liskojen.

  VastaaPoista
 9. Olet siis hoitamassa Mummon kissaikävää. Arvokas tehtävä. Ottaisin sinut hoitamaan omaa kissaikäväänikin.

  VastaaPoista
 10. Heissan ystäväni,ilmoitan näin,jotta vanha blogini hiljenee kokonaan pois,henk.koht.syistä ja niinpä linkki uuteen blogiini löytyy vanhasta blogista,joka muuten ei ole enää kauan aikaa nä'kyvillä,jos kiinnostaa sinne seikkailee♥.Mukavaa viikonloppua ja joulunalus aikaa!

  VastaaPoista
 11. Sorry jäi sanomati,jotta tervetuloa sinne.:D..

  VastaaPoista