keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Rakastan, rakastan.

Kiitos Mansikki ja Susanne tunnustuksesta. On ihan kiva saada tunnustusta. Nyt on niin makee olo että :)Tunnustuksen "säännöt": Laita tunnustus eteenpäin haluamallesi viidelle blogille. Kerro 3 rakasta asiaa. Kerro rakas kuva.

Rakkaus on niin laaja asia, että ei oikein osaa nimetä vain muutamaa asiaa. Mitä se rakkaus oikeestin? Onko se sisäistä kutinaa, mitä ei voi raapia?

Tietysti rakastan entistä poikaystävää, eihän mun elämä oliskaan tätä ilman häntä. Tästä rakkaudesta on seurannut aivan ihana hedelmä. Ainut poikani ja tästä taas lapsen lapset.

Rakastan elämää ja siihen sitten sisältyy se kaikki muu. Elämä on kaikinensa suruineen ja iloineen niin ihana asia, että en sen kummemmin osaa eritellä. Elegialle sanoin tuolla hänen blogissaan, että minullakin on hetkiä, jolloin tunnen olevani maailman kurjin ihmisraunio, mutta sekin on elämää ja kuuluu asiaan. En nyt tarkoita sitä, että masennus kuuluu asiaan, en missän tapauksessa.

Elämä oli ihanaa silloin, kun olin työelämässä mukana, mutta nyt eläkkeen kynnyksellä elämä on rakastamisen arvoista. Päivääkään en vaihtais elämästäni pois. Nyt kyllä vähän huijaan, jos saisin elää nuoruuden uudelleen opiskelisin ja olisin jossain Egyptissä kaivamassa muumioita haudastaan. Rakstaisin sitäkin elämää varmasti.

Kuvasta en oikein osaa sanoa, mikä niistä olisi kaikken rakkain, ehkä se missä nuorena äitinä kylvetän poikaamme.

Annan tämän eteen päin Susikairaan, Risusydämelle , Harakalle ja sinulle ole hyvä. Laita kommettilootan vieti, niin tulen katsomaan mitä sinä rakastat.

10 kommenttia:

 1. Siinä ne tärkeimmät tuli minunkin pulestani. Olikos se taas Georg Ots joka siitä elämän rakastamisesta joskus laulelikin..

  VastaaPoista
 2. Lämpöiset kiitokset tunnustuksesta ♥
  Vien sen blogiini, kunhan ensin hoidan alta pois lauantain maalaismarkkinat, sitten taas on aikaa blogijutuille :)

  VastaaPoista
 3. Mihin mun vastaus häipyi?+
  Mutta laitan nyt vielä toisen...
  Kiitos ensin sulle tunnustuksesta, lkaitan sen heti, kun ehdin, mutta kuitenkin jo ensi viikon aikana viimeistään.
  Kiva olikin lukea sun onnellisuusasioita!

  VastaaPoista
 4. Heippa Amalia,tulin tänne vierailulle ,enkä tajua miten en ollut ennen tänne eksynyt,vaikka varmaan kommenteissa olen nimeesi törmännyt.Kahlasin läpi suurta osaa blogista,ja kaikenlaista kivaa sieltä löytyikin:-)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja lämminhenkinen postaus.
  Rakkaus - lapset, niin, mutta mitä muuta yhtä rakasta voisi olla?
  Elämä on hieno vastaus.

  VastaaPoista
 6. Suonet anteeksi, etten nyt kommentoi aihetta rakkaus..? (syystä)
  Mutta oikein lämpimästi olit kirjoittanut!

  VastaaPoista
 7. Kirjoitit hauskasti, että rakastat entistä poikaystävää, onneksi hän on ilmeisesti nykyinen aviopuolisosi :))
  Totta on tämä rakkauden laaja-alaisuus. Vaikeaa sieltä on noukkia rakkautensa kohteita, kun niitä on niin paljon. Perheen kaikki jäsenet, hyvät ystävät ja paljon muuta. Rakkaita kuvia on jokaisella vinot pinot.
  --
  Minä en voi sanoa, etten päivääkään vaihtaisi pois, koska jättäisin monta tyhmyyttä tekemättä, jos uudelleen saisin nuoruusvuoteni elää, ja muutamia aikuisuuden vuosiakin.
  Kerran kuitenkin vain saamme mahdollisuuden. Eletty, mikä eletty, niin taikka näin.
  Joka päivä teemme paljon valintoja, aina emme valitettavasti osaa tehdä niitä oikein.
  --
  Nyt minä nautin tästä mummina olosta, kun kauan odotin lapsenlapsia. Tunnen suurta kiitollisuutta heidät saatuani, ja yritän auttaa hoidossa minkä suinkin voin.
  --
  Onnellista jatkoa toivon sinun elämääsi läheistesi kanssa.

  VastaaPoista