keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Matkakäsityö

Automatkassa on se mukava puoli, että toinen kun ajaa, niin itse voi tehdä käsitöitä. Tämän huivin sain aikaiseksi nyt matkalla. Tosin tein kyllä sitä muutenkin, kun pelkästää matkan aikana. Aina minulla on joku kujelma, kun ollaa automatkalla. Silloin en kyllä malta sellaista tehdä mikä vaatii tarkkuutta, kun ollaan ihan vieraissa maisemissa. Siloin pitää katsella ympärilleen. Sukkaa kyllä pystyy tekee silloinkin.

Jotenkin tais karata mopo, kun ostin matkalla tälläisen huivikirjan. Ihania malleja.
Onneksi Pappi puikoissa suomens mulle tyhmälle niitä mallikuvia. Saas nähdä milloin näitä kerkeen tekee, no joskus, tai sitten en. Tyydyn vaan katselee kuvia ja suunnittelee, että tuon ja tuon ja tuon teen joskus ;)


Kiitos taas teille kehuista, mutta nyt kyllä täytyy oikasta tuon langan värin suhteen. Se on Viron liukuvärjättyä villaa.

18 kommenttia:

 1. On kauniit värit sinun huivissa!! Mulla on punasävynen tulossa pikkuhiljaa....
  Tahtoo myös tuon kirjan!!
  Mukavalta kuulosti teidän reissut tuossa aiemmassa postauksessa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Upea huivi! Ei se kyllä näytä niin yksinkertaiselta, että ihan tuosta vaan syntyisi. Minä en muutenkaan pysty liikkuvassa menopelissä mitään tekemään, en edes seuraamaan jotain muuta lukemassa, kun tulee itselle paha olo.

  Nautitaan syksystä!

  VastaaPoista
 3. Komea huivi! Minä en kyllä pystyisi tekemään mitään autossa kun pitää katsella tietä koko ajan ettei oksettaisi, ja silmättömänä en osaa edes telkun edessä.

  VastaaPoista
 4. Pehmeä ja lutunen huivi. Isoa työtähän olet työstänyt automatkalla! Mutta lopputulos on hieno, värit ja pehmeys ihan käsin kosketeltavissa jo kuvan perusteella.

  VastaaPoista
 5. Se valmis huivi näyttää perhoselta. Sellaselta hianolta.

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtavan upea huivi,osaisinpa minäkin tuollaisen tehdä mutta kun en osaa....Joskus näen busseissa ihmisiä kutomassa/virkkaamassa,mutta multa se ei kyllä sujuisi.

  VastaaPoista
 7. On kaunis tämä huivisi ja niin hienot väritkin.

  VastaaPoista
 8. Mina en pystyisi tuohon autossa, en vaikka joku muu ajaisi. En kylla pystyisi siihen muuallakaan!

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis huivi ja ihanat värit!
  Mä en osaa kutoa samalla kun katson telkkua, pitää olla silmät työssä koko ajan. En ole koskaan kokeillut autossa neulomista. Ehkä ottaisin virkkuun ennemmin.

  VastaaPoista
 10. Voi,miten upean ja kauniin näköinen huivi on,siis mahtavaa,jotkut ne osaa tehdä.:D.Mukavaa illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 11. No huh. Sanoo täti taas. Täti ei osaa tehdä tuollaista ollenkaan. Minä tilasin siltä villapeiton koppaani ja se sanoi, että saas kattoo, jos se löytää jostakin jotakin valmista.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista
 12. Katselin kanssa tuota kirjaa ja totesin, että liian ohuita lankoja näin kärsimättömälle ihmiselle. Kauniita oli mallinsa, aivan huokaus pääsi. Pelästyinkin jo, että olit automatkalla sanut kokonaisen ihanuuden valmiiksi. Todella tyylikäs huivi! Minäkin kudon tai virkkaan jokaisella automatkalla, kokouksissa (joson tuttuja ihmisiä enkä ole puh.joht), ainoastaan häät ja hautajaiset olen jättänyt kutomatta. Olen isossa keskussairaalassakin ainut polille menijä, joka kutoo odottaessaan.

  VastaaPoista
 13. Tosi ihana huivi, minkä olet tehnyt!
  Sä olet kyllä taituri oikein...Siinä oli niin kauniit väritkin vielä, upea!

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana huivi ja mitkä värit!!!
  Mä en yleensä oo mustan ystävä, mutta tässä huivissa se on sanoisimpa melkein tärkein juttu terävöittämään huivin väriä. Tuon pukisin omillekkin hartioille. =9) Ihana on kanssa tuo huivi tuon kirjan kannessa. Ihan selvää suomeahan tuossa kannessa lukee, vai oonko mä sokea?

  VastaaPoista
 15. Mahtavan tyylikäs huivi! Oletpa taitava. Varmaan palkitsevaa, kun saa tuollaista hienoa aikasiksi.

  VastaaPoista
 16. Ja näissä jutuissa minä tyydyn katselemaan näitä teidän muiden aikaansaannoksia, jotka ovat kerrassaan ihania, niinkuin tämä sinun matkakäsityösi.
  Toinen miniöistäni on myös ahkera käsityöihminen. Häneltä saan usein jotain kaunista, jouluna ja muutenkin.
  Kunnioitan teidän käsityöläisten ahkeria ja osaavia käsiä, joiden käytössä on varmasti apua myös luovuuden lahjasta :))

  VastaaPoista