sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Matalalla lentoa

Kovaa menee ja matalalla lennetään.

Oltiin Ruotissa caravan-messuilla ja Kaben tehtaalla katsomassa miten vaunuja tehdään. Sisällä ei tietysti saanut kuvata. Kiusaus ois ollu kyllä suuri, mutta sanktion uhalla en uskaltanut :)
Komeita vaunuja siell tehdää ja kalliita. Olihan se ihan mielenkiintoista nähdä miten vaunut tehdää. Monta eri työvaihetta on, ennen kun se vaunu on valmis.
Tehdasvierailun jälkeen oltiin päivä Elmiassa messuilla. Ei ole kyllä mun juttu sellainen ihmispaljous. Kauhee ryysis joka paikkaan.

Tässä varmaan kaikkein kallein asunto-auto. Hinta yli 2miljoonaa kruunua. olihan se tosi hulppee, kun sinne mahtuu kyytiin henkilöautokin. Ihmettelen vaan mihin tuollaisella rohjolla voi mennä. Ei ainakaan mihinkään Puolan huonoille, kuoppaisille teille, eikä mille tahansa leirialueelle.
Huomena on uudet maisemat tiedossa, lähdetään käymään vaiheteeksi Virossa ja tiistaina pienelle ruskareissulle. Tämäkö on sitä asunnon säästämistä :)

9 kommenttia:

 1. Kiitos messutarjonnasta! :)
  Mikäs sen ihanampaa kun matkustella ja nähdä kaikkea uutta kun siihen löytyy mahdollisuus. Lisää raportteja odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Ai kun olisi kiva nähdä ihka uusia asuntovaunuja ihan kunnolla.Sellaisena fantasiana on aina kunnon asuntovaunu,jolla voisi sitten kiertää kavereita treffaamassa eri puolilla maailmaa.

  VastaaPoista
 3. Ja taas menoksi. Vaunulla se olisi kivaa, meillä ei tosin mahtuisi edes portista ulos saati sitten kadunkulmassa kääntymään.

  VastaaPoista
 4. Eri paikoissa käyminen voi olla valaisevaa :)

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen varmaan tuo messukäynti. Sitä sitten on oikein innostuttu matkailemaan ;-) lisää kuvia odotellaan.

  VastaaPoista
 6. Enpä ole tiennytkään, että asuntoautoonkin saa mahtumaan auton. Kaikkea näkyy maailmassa isolla rahalla saavan.

  VastaaPoista
 7. Voi kun kiva,sä pääset matkustaan, ja käymään ruskareissullakin, ihanana!
  Mä tulen sun laukussasi mukana, olen siellä niin hiljaa, ettet säkään sitä kuule!(lupaan olla ihan hiljaa)
  Mä en saa enää lentokoneella mennä, eikä mieskään varmaankaan, eli käytän nyt sitten tätä vaihtoehtoa, että matkaan laukussa mukana, se ei rasita sillai kuiten kaan...he! ,,., , m, ,.

  VastaaPoista
 8. Tämä karavaanarien toiminta on meille jäänyt täysin vieraaksi, vaikka jotkut ystävistämmekin sitä harrastavat. Velipoikani aikoinaan hankki myös asuntovaunun, jota hänen poikansa on ajellut isänsä kuoleman jälkeen.
  Kaipa tässäkin harrastuksessa pätee se, että mitä ihminen kovasti haluaa, sen hän sitten toteuttaa.
  --
  Oli varmaan mielenkiintoista katsella vaunujen valmistusta siellä tehtaalla. Ymmärrän kyllä kuvaushalusi, se on bloggarin riippuvuustauti :)))

  VastaaPoista