perjantai 19. maaliskuuta 2010

Paikka

Rouva Vastarannankiisken tytär oli tehnyt äidilleen tilkkutyönä liivin, vanhoista pyyheliinoista. Hän on itse värjännyt kankaat. Nyt ei vaan väri toistu oikeanlaisena, se on kauniin vihreä.

Kankas oli hieltynyt ( vanhaa kun on) ilmeisesti värjäys vielä on heikentänyt kangasta. Niskassa oli reikä. Minä tein siihen paikan.


Saas nähdä onko Rouva tyytyväinen.


Meillä on tänään kortin peluu ilta ja vien tuliasina tämän ristiipistellyn sydämen. Siinäkään ei ole oikea väri. Mistäs hitosta tämä nyt johtuu? Aina sanotaa, että kuva ei muka valehtele. Valehtelee niin että korvat heiluu.


9 kommenttia:

 1. Kivalta näytti liivi paikkoineen ja minä kyllä tohdin sanoa, että kuvat eivt anna oikeutta ainakaan ristipistoille, ne pitää nähdä luonnossa niinn tietää ja näkee kuinka pikkutarkkaa työtä se on ja ne värit??? vääristyy aina :/ Mutta jos sydn näyttää nyt jo noin kivalta niin milt se luonossa näyttääkään :)

  VastaaPoista
 2. Sieviä ovat sekä perhonen että sydän oli värit sittein oikein tai väärin.

  VastaaPoista
 3. Hieno liivi ja söpö sydän. :)

  Minullakin tuo vihreä väri näytti siniseltä tipuja kuvatessani. Ihmettelen myös. :(

  VastaaPoista
 4. Vaikka kuinka heiluis sun korvat, niin kaunis on jokatapausksessa!
  Ja liivi myös!

  VastaaPoista
 5. Kiva löytää vinkkejä orkidean kasvattajalta. Minulla innostus on vasta alkuvaiheessa. Täältähän löytyy vaikka mitä kivaa ja kaunista.

  VastaaPoista
 6. Liivi näytti aivan nahkaiselta kuvassa! Kaunis ja hyvin ideoitu!!!! Oletko tehnyt kirjanmerkkejäkin, ristipistoilla?! Tein joskus kaikki joulukortini tuolla systeemillä, sitten näkö...aa-a, mullahan on päätelasit erikseen, niillä voisikin nyt jo taas onnistua tekeminen. Pitääkin kaivaa esille lankoja ja pohjakangas!! Kangas taitaa kyllä olla jo kellervä. Mukava sana "hieltynyt"...meillä se olisi varmaan "hiuki tai hiukinainen".

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka toiset osaavat tehdä kaikkea kaunista, nyt oon taas kade.

  VastaaPoista
 8. Jos kyseessä on valkotasapainon häiriö tai virheasetus kamerassa :) Tai sitten vaan siitä on vihreä väri vähän lopussa :)

  VastaaPoista