tiistai 30. maaliskuuta 2010

Käsityöläisen taivas.

Terveiset Tallinnasta. Lähdettii käymään siellä ihan muuten vaan, tiistaipäivän ratoksi. Tietysti minulla oli mielessä Karnaluks. Tässä muutama huono kuva sieltä. Laitan ne kuitenkin, että näette mitä kaikkea siellä onkaan.
Nämä muliinilangat oli asia, minkä takia sinne halusin. Otsin langat Cross Stitch Collection lehden malleihin " Vesikuningatar" ja Sorsatauluun.

Siellä on kaiken laisia lankoja
Nauhoja ja nappeja
Tääläisia tupsukoita
Helmiä valmiita ja aihioita ja vaikka mitä. Puikkoja, virkkuukoukkuja, vetoketjuja, ompelulankoja jne...... Jos joku ei teidä missä se on niin osoite on K. A Harmanni II kerros. Ovikelloa täytyy soittaa, niin pääsee sisää. Maksuksi käy Kroonit tai eurot. Ei pankkikortit.
Tässä minun saaliini. lankoja on kaikkiaan 60 dokkaa, virkkuukoukku ja sukkapuikot yht 31€ Osa langoista on DMC ja osa Ankkuria.
Kyllä nämä uudet langat on kauniita.

14 kommenttia:

 1. Voi ihme, käsityöihmisen paratiisi!
  Muliinilangat on ihania, olen aina tykännyt niitä hivellä ja katsella, silkin hohtoa ja pehmeyttä.. tekee mieli ostaakin vaikka vuosikausiin en ole mitään kirjaillut.

  VastaaPoista
 2. Tämä on paikka, missä sekoisin, enkä osaisi ostaa mitään. Ainakin pitäisi olla selvät sävelet, mitä hakea.
  Osoitteen pistän muistikirjaani seuraavaa reissuani varten.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan tästä osoitteesta. Jospa kesällä tulisi taas lähdettyä Tallinnaan.

  VastaaPoista
 4. Tallinna on kaikenkaikkiaan käsityöihmisen Paratiisi. Tätä puotia en tiennyt olemassa olevankaan, vaikka olen kaupungin kolunut pitkin ja poikin jo vuosikausia. Kiitos vihjeestä, siellä pitää poiketa vaikka vain ihailemassa. Ja ainahan sitä muutama kerä mukaan tarttuu.

  VastaaPoista
 5. Kyllapa siella on tavaraa. Ymmarran etta se on kasityoihmisen paratiisi kun siina taitaa olla paratiisilinnun varitkin.

  VastaaPoista
 6. Tuonne pitää päästä ensi kesänä! Ehdottomasti!

  VastaaPoista
 7. Mun otti aivan hengen hakaan, kun katselin noita kuviasi...käsityöläisten taivas tuo oli, totta tosiaan...olisin alkanut siellä varmasti hyperventiloimaan. Todentotta, mikä reissu!

  VastaaPoista
 8. Vau mitkä valikoimat!
  Olen muuttanut uuteen osoitteeseen:)
  Tervetuloa linkin kautta vieraisille!:)

  VastaaPoista
 9. Sä olet päässyt käsityöihmisen paratiisiin!

  VastaaPoista
 10. Hyvää Pääsiäisaikka myös sulle!

  VastaaPoista
 11. Montakohan solmua noihin mahtuisi?

  VastaaPoista
 12. Vautsi, mikä taivas! Tais olla meidän reissu pelkkään esikartanoon tutustumista. Tuonne pitäis päästä joskus. Ihan vain katsomaan :)

  VastaaPoista