perjantai 19. helmikuuta 2010

Kisasukat

Tein kisoja katsellessa Rouva Vastarannakiisken lapsenlapselle sukat. Vaaleanpunaista piti ehdottomasti olla. Eipä sukkalangoissa juuri vaaleanpunaista ole, mutta mielestäni tämä uusi Nalle-kukkaketolanka on kaunista. Minusta näistä tuli kuin karamellit. Saas nähdä on saaja samaa mieltä, kun ei ole pelkästään vaaleanpunaista.


Eilen tapahtu ihme, Doris meni ulos!!! Sitä ei ole juuri tapahtunut tän vuoden puolella, kun muutaman kerran. Viis astetta on yleensä se raja, jonka jälkeen on liian kylmä vanhoille luille. Maaliskuun lähestyminen kyllä tuntuu vaikuttavan, vaikka leikattu kolli onkin. Mouruuminen on sitä luokkaa. Selkeesti myös aika käy pitkäksi pelkästää maaten, kun välillä saa kauheita spurtteja ja tuntuu, että jarrut ei millään pidä siinä vauhdissa. Etupäässä elämä menee kuitenkin näin lunkisti, kunon kylmää.

11 kommenttia:

 1. Luin ensin etta KISSAsukat mutta sitten huomasin olevani väarassa. Tietysti kissasukat voisivatolla tarpeen kun ulkona on niin kylmaa. Meidankin katit ovat mielummin sisalla kuin ulkona, ja kayvat vaan hetken kavelylla ennen kun haluavat taas sisaan. Aika kuluu sohvalla.

  VastaaPoista
 2. Amandakin on ruvennut nyt käymään useammin ulkona. Aurinko selvästi innostaa. Terkkuja Dorikselle!

  VastaaPoista
 3. Tulipas kauniit sukat, kyllä varmasti kelpaa.
  Voi tota sun kisuliinia, kun se on niin onnellisen näköinen siinä loikoillessaan!

  VastaaPoista
 4. Kyllä neitokainen taatusti pitää lahjasukistaan! Ja sano, että värillinen on ns.vauhtiviiva,joka jokaisella itseään arvostavalla nuorella neidolla tulee olla! Kukapa tuonne kylmyyteen haluaisi...kissan kanssa kotona kopassa olisi mukavinta!

  VastaaPoista
 5. Valkoisista sukista tulee vaaleanpunaiset kun pesee ne punaisella vaatteella, tai vaikka punajuurella.

  VastaaPoista
 6. Ja kisat on vasta alussa, mitä ollenkaan ehdit. Sukista tulee mieleen entisajan piparminttupatukat..on varmaan namia saajalleenkin.
  Hyvin ymmärrän kissasi filosofiaa, mutta olenkin kissa kiinalaisessa horoskoopissa.

  VastaaPoista
 7. Kauniin vaaleanpunainen lanka tuo Nalle-kukkaketo. Kyllä Rouva Vastarannankiiski varmasti pitää tästä pinkistä, kun siinä on vähän vihreää elävöittämässä karamellin pinkkiä väriä. Mä olen saanut jonkin kutomis ja virkkaamis innono ja oon huomannu että novitalla on mahtava määrä erilaisia toinen toistaan kauniimpia lankoja. Mulla on menossa Puro langasta sellainen boleron tapainen niskanlämmitin. Sitä on mukava kutoa, kun saa ihailla erilaisten värien vaihtumista sormien välissä. =o)

  VastaaPoista
 8. On kyllä kauniin marjaisanväriset sukat, vai miten noita luonnehtisi? Kiva lanka!

  VastaaPoista
 9. Kyllä saa olla melkoinen nirppanokka, ellei nuo sukat kelpaa ;)

  VastaaPoista
 10. Suloisen näköiset sukat! Saaja on varmaan onnellinen.

  VastaaPoista