perjantai 12. helmikuuta 2010

Kehtaiskohan kertoo

Tätä ei sitten kerrota kellee. Lupaattehan sen ? Silloin kun oltii lasten kanssa siellä Rukalla ja käytiin Kuusamon tropiikissa uuden vuoden päivänä (kehtaiskohan kertoo), mä töppöilin oikein kunnolla. Tultii pois altaasta ja oltii menossa Marikan kanssa saunaan, mä sanoin Marikalle, että käyn hakemassa pyyhkeet, niin ei tarvii märkää uikkaria laitta enää päälle.

Pyyhkäsin siitä vauhdilla hakee ne pyyhkeet ja menin pesuhuoneeseen. Jotenkin oli oudon näköistä, enkä löytänyt meidä pesuvermeitä mistää. Yks kaks mä näin Henkan olevan siinä suihkussa!! Ai mahoton mä olin miesten pesuhuoneessa!!! Vähän ne miehet katto mua kummissaan, että mitä toi mummu täällä pyörii. Kyllä hävetti ihan kuauheesti. Minullahan oli uikarit päällä, mutta kuitenkin. Mä en ymmärrä miten mä en katsonut mistä ovesta menin sisää.
Henkka huomas mut ja oli sen näköinen, et joo " Tuota ne tunne" ja entisen poikaystävän kommentti oli " Hullu akka" Uusi vuosi alko ainakin kovin poikkeavasti, sanoisko uskaliaasti näin vanhemmalla iällä :) Mä mikään vanha oo vasta 35 eikä päivääkään yli.

Tällainen sinisilmä oli siinä kuppilassa, missä käytii ihailemassa auringonlaskua Teneriffalla

12 kommenttia:

 1. Hah! Lohduttaako, että mulle on käynyt täsmälleen sama moka, ja vielä oman kunnan uimahallissa, kun olin siellä ekaa kertaa. Ja oon mie mennyt baarissa miesten vessaankin, joten oon kaksinkertainen mokaaja. Eikä kerrota kellekään, ei.

  VastaaPoista
 2. Kommelluksista syntyy muistoja :)

  VastaaPoista
 3. Pyyhi puna poskiltas, ei se enää meissä missään tunnu. Mehän on jo nähty kaikki ja kaikki on nähny meidät ;)

  VastaaPoista
 4. Hih hii, sattuuhan sitä, yritän olla tarkkana uimahallissa etten mene vahingossa väärään paikkaan, sitä voi tehdä niin ajatuksissaan kun se eka ovi on miehille.

  VastaaPoista
 5. Olen jäänyt puoliksi paitsi, käynyt vain miesten vessassa, odotan koska eksyisin suihkuun, paljon jännempää...

  VastaaPoista
 6. Olen minäkin mennyt miesten vessaan useamman kuin yhden kerran. Kisuli muistuttaa edellistä kissaani Rosamundaa. Se on color point persiaani.

  VastaaPoista
 7. Hihhih! Juuri mukava makupala elon taipaleelta :o)

  VastaaPoista
 8. Ne ovet on hämäävästi samannäköisiä!
  Itse olen meinanut mennä jo heti uimahallissa avaimen saatuani väärälle puolelle, kun opasteet ovat liki riittämättömät.

  Ne ei se mtn.

  Pääasia että saa uida. =)


  Kaunista ja surutonta ystävänpäivää sinulle.

  VastaaPoista
 9. Sattuuhan sitä paremmiskin perheis, jotta lapsi kirvehen nielöö. =9) Hyvää ystävänpäivää kumminkin. <3

  VastaaPoista
 10. Kuule, tietkö mitä, noi jutut on sitten myöhemmin sellasia makeitten naurujen mokia!Hienoa, kun jotain tollasta pikkasta mokaa aina joskus sattuu.
  Niille nauretaan viekä montakin kertaa!Ja on hauskaa!

  VastaaPoista