torstai 19. helmikuuta 2009

Selityksen makua?

Kollaasia on tullut tehtyä ja tosissaan taidan olla koukussa siihen. Tässä sitten sitä selitystä. Olen tyyppi, joka hurahtaa asioihin. Kun yksi asia on pinnalla niin muut on silloin tois sijaisia. Nyt tehdää nukkekotia ja kollaaseja, eikä oikein muuta kerkee.
Paits nyt kun alkoi noi urheilut, niin sukkaa pukka Vastaranna rouvan lapsenlapsille. Siks toiseks meillä ei tapahdu mitää. Ei sellaisia suuria ja hauskoja asioita, niin kun Susikairassa, Hannin lätinöissä tai Saanelilla. Tää meikäläisen elämä on niin tasaista, kun maammelaulu. Enkä osaa kirjoittaa, niin kun ehdottomat suosikkini Isopeikko, Aimarii, Elegia tai Harmaasusi. Täytyy kuitenkin sanoa, että onneksi elämä on tällaista kun on. Ei ole mitää suuria murheita, eikä huolia. Kunha vaan olen ja nautin elämästä ja teen vaikka kollaseja. Vierailen teillä ja lueskelen ja naureskelen muiden hauskoja juttuja. Tämä blogimaailmakin on yksi pahasti koukuttava. Pakko on käydä joka päivä jokaisen teidän suosikkieni luona ja välillä vähän poiketa muuallakin. Siis koukussa olen ja pahasti useampaankin asiaan. Mutta ei vaikuta polkupyörän ohjaukseen ollenkaa, Eihän?

6 kommenttia:

 1. No ei vaikuta polkupyörän ohjaukseen todellakaan, vaikka miten on koukussa näihin kivoihin juttuihin! Äläpäs huoli, samaa koukkuvikaa on täälläkin, mutta mitäs me siitä.
  Kiitos kehuista. Perjantaihini tuli heti aamusta potkua.

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi koukuttunut. Nukkekotiharrastusta ei uskalla edes aloittaa, tiedän miten mun siinä kävisi. Jo tämä bloggaus vie aikaa, etenkin toisten blogien lukeminen. Mutta ei täälläkään mitään tapahdu. Jos sellaisen kuvan saa blogistani, niin sitten mie oon tehnyt tikusta asiaa :D Hyvää viikonloppua, murulaiseni!

  VastaaPoista
 3. Minä haluaisin kyllä harrastaa vaikka mitä näpertelyä, mutta minulla on yksi pienen pieni ongelma. En vain osaa!!!!!

  Käden taitoni ovat todella minimaaliset ja jos tätä bloggausta pitäisi tehdä käsin kirjoittamalla, niin arvaat varmaan mitä tapahtuisi tai siis paremminkin ei olisi tapahtunut.

  Mutta minulle ei tee tiukkaakaan kateellisena katsoa muiden teoksia ja iloitsemaan niistä : D

  VastaaPoista
 4. On se niin kivaa, kun on joku mikä "koukuttaa", saadaan elämäämme sisältöä ja hauskaa on! Koukussa moneen ollaan täälläkin, ja pahasti!

  VastaaPoista
 5. Hei, onpa hauska tuo kuva! Luulin ensin, että siinä on ihan elävä ihminen paistattelemassa, mutta sehän osoittautuikin nukeksi :)

  Kiitoksia paljon noista sanoista, joita minullekin osoitit. Minusta sinä kyllä osaat ilmaista itseäsi hyvin!

  VastaaPoista