maanantai 23. helmikuuta 2009

Kisasukat

Tässä nää nyt ovat valmiina luovutukseen, Rouva Vastarannankiisken sukat. Nyt on taas pulma kelle tekee seuraavat, kun kisoja jatkuu vielä koko viikon. Oma porukka on jo täyteen ahdettu sukkia ja siellä kun on toinenkin mummo joka kanssa kutoo. Varastossakin on jo monet sukat. Tekisin niin mielelläni lapsille puseroita, mutta kun ne on niin kuumaverisiä, että eivät sellaisia pidä :(
Keväistä alkanutta viikkoa. Toivottavasti aurinko paistaa ja olisi hiihtolomalaisilla kivat kelit ulkoilla.


10 kommenttia:

 1. ingroUpeat sukat! Katsoin hyvin tarkkaan työtäsi ja huomaan tekeväni kantapään ja kärkikavennuksen samalla tavalla. Äiti opetti josksu.
  Minulla on just sama probleemi, kuin sinulla. Sukkia syntyy harva se viikko parit. Pojanpojille tekemäni neulepuserot ovat jääneet täysin pitämättä, samasta syystä, mitä kerroit. Ulkovaatteet on niin lämpimiä, ettei neuleita alle voi laittaa, sisällä on myös niin lämmintä, että ovat t-paitasillaan.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit sukat! Laita tänne blogiisi kuvat esim. tekemistäsi puseroista tai sukista, ja kysely; paljonko maksatte, niin saatte omaksi! Joku saisi nätin puseron tai sukat ja sinä rahat ainakin lankoihin! Näin ei tule ihan "turhaan" tehtyä!

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot sukat! Hyvä idea tuo huutokauppaaminen täällä blogissa, voit saada vähän lankarahaa. Meilläkin on hiihtoloma = mukulat nukkuu vielä täyttä päätä.

  VastaaPoista
 4. Marjukka ja Hannele:
  En kyllä sellaseen hommaan viitsi alkaa, vaikka kuin houkuttaiskin. Siitä menee sitten tekemisen ilo, jos taäytyy aikataululla tehdä:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat oletkin kutonut, ja hienon värisetkin.
  Esikossa on samaa väriä kukan reunoissa, sopivat yhteen kuin kaksoismarjat!
  Kaunis kukka!

  VastaaPoista
 6. Kisasukat halusi lukeutua kissasukiksi. Ja sitten siinä oli punainen kissa sukat jalassa :) Olet sinä aikamoinen :)

  VastaaPoista
 7. Noin kauniit villasukat eivät ole vain villasukat, vaan oikein juhlasukat!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat villasukat. Punaiset ja kauniilla kuviolla. Kevätesikko kukkii sivullasi niin upeasti.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana kevätesikko js väritkin sopivat kauniisiin punaisiin sukkiin.

  VastaaPoista
 10. Kaunis kiitos kehuista. Aina motkotan, että naiset ei osaa arvostaa omia töitään, niin en voi sanoa muuta kun, olen tyytyväinen tekeleeseen ;/

  VastaaPoista