lauantai 25. lokakuuta 2008

USKOMATON PÄIVÄ

Tänään oli se suuri päivä kun täytin sen 35v. Ainut poikani täyttää seuraavan kerran 37. On tää nykyaika ihmeellistä kun lapsetkin menee iässä vanhempiensa ohi.

Susikairan akka antoi mulle upean yllätyksen. Otin sen ilolla vastaan ihan synttäripäivälahjana.
KIITOS JA KUMARRUS!!


Haluaisin sen antaa niin monelle mutta kun te kaikki olette saaneet sen lähi aikoina. Kuten Inkivääri, Savisuti, Aimarii ja doris50 ja moni muu, jonka sivuilla vierailen päivittäin.

Annan tämän ruusun kuitenkin Nukkekodin hengettärelle, Hän jakaa ohjeita toisille ja näin tuo meille nukkislaisille iloa. Unelmikolle Astelen..katselen... ihmettelen, Ilosta ja hyvästä mielestä ( rivien välistä " kateudesta") joita hänen ihanat kuvat ja runot tuovat. Pieneen maailmaan Sirkulle jolla on kivata sivut ja ennen kaikkea onnen kukaksi uudelle alulle vankeuden loputtua.

Tässä vielä muut ihanat lahjat jotka sain. Minijän virkkaama liinan väri on enemmän vaalean punainen kuin tässä.
Lapset oli tehneet mummulle tällaisen upean boxin. Tämä kuulema vaihtaa asuaan vuoden aikojen mukaa. No katotaan kuka sen tekee. Ette varmaan arvaa lahjoista mitkä asiat tärkeitä ;]4 kommenttia:

 1. Peikolta vielä pöö päivän päälle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan peikko, en pelkää sua vieläkään :)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut! Niin, on se jännä, itse sitä pysyy aina lähes samanikäisenä, kun toiset ympärillä vanhenee! ;D
  Hienoja käsintehtyjä lahjoja olet saanut.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut täältäkin. Minun vuosien kohtauspäivä on muuten torstaina, huh. Minkäs teet: )

  Kaunis liina ja vielä ihanampi on tuo kollaasi.. vai onko sen oikea nimi esinesommitelma.. hmm.. menee taas niin vaikeaksi pienille aivoille :D

  VastaaPoista