perjantai 31. lokakuuta 2008

Mummon kammarissa
On uudet matot. Kissakin on tullut reissultansa kotiin, musta kissa on vielä jossain. Toivottavasti sekin löytää joskus perille.

Vaikka onkin jo myöhäissyksy niin ulkokukat vielä kukkivat komiasti. Taitavat olla kotimaista laatua, vai olisiko Kiinasta ja vähän Malamiina kun ovat noin hyvin kukassa.Miten toi vinttikin on jo näin lyhyessä aikaa ruvennut täyttymään. Kaikkea vanhaa rojua näyttää olevan. Näkyy, että kissat eivät ole olleet kovinkaan nälkäisiä kun hiiret ovat liikkeellä.
3 kommenttia:

  1. Kyllä se vintti on hetken päästä täynnä tavaraa, niinkuin meilläkin, muttakun ei malta poiskaan heittää, niin onneksi nyt on vielä se vintti, mutta sitten kun ei enää ole, niin mihin ne sitten viedään?

    VastaaPoista
  2. Peikko kummasteli ensin, mutta sitten se huomasi että talo olikin rakennettu nukeille kodiksi. Talon ikkunasta näkyi toisen talon sisälle, niinkuin teatterissa, kulissin ikkunasta.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat, tarinat JA pikkuruiset tavarat. Voi, kun joskus olisi oikein kunnolla aikaa, niin pääsisi itsekin "ministelemään". =oP

    VastaaPoista