torstai 30. lokakuuta 2008

Omituisuuksia

Tässä kaveri tätä kirjottaessa. Poika nimeltä Doris!
Laitampa tänne nyt sitten omat omituisuuteni julki. Susikairasta tämän jutun otin

1 Laitan aina oikean kengän ensin jalkaan, AINA. Joku on sanonut , ett vasemmassa asuu paha ja päivä menee päin p.tä, sitä torjuu kun laittaa oikean eeltä.

2 Vessapaperin pitää juosta niin päin, että se ei laahaa seinään.

3 Minullakin on tiukka järjestys kuivauskaapissa. ( ei kuitenkaan kuten Susikairassa, joku tolkku täytyy olla ;)

4 Matot ja taulut täytyy olla suorassa. Voin laittaa roskat maton alle piiloon, mutta matot täytyy olla suorassa. On kauheeta kun kylässä on taulut miten sattuu, eikä kehtaa mennä oikomaan. Meillä oli aikoinaan villalankamatto, missä oli oikein pitkä nukka. Se täyty laittaa pois kun mun hermo ei kestänyt sitä. Nostin imurilla nukan pystyyn ja kun siihen kerran astu niin..

5 Katson illalla viimeksi taivaalle ja sanon tähdille ja heille, jotka istuvat siellä pilven reunalla hyvää yötä. Ei mikään oo niin kaunis kun tähtitaivas, Etenkin kun sen pääsee katsomaan paikassa, miss ei ole kaupungin valoja.


Voi kait niitä omituisuuksia on vaik kuin, mutt niin kun sanassa sanotaan. Kaikissa meissä vikamme on, mutt minusta niitä ei niin huomaa.

6 kommenttia:

 1. Ihania "omituisuuksia". =o) Doris onkin vallan komea! Voisipa olla meittin Mustiksen veli, mutta kun näin kaikki pennut, toista mustavalkoista ei siinä pesueessa ollut. Musta pilkku nenän päähän, niin olisivat kuin kaksi marjaa.

  VastaaPoista
 2. Kivoja omituisuuksia sulla, siinä oli jokunen sellanenkin, kuin mullakin on..

  VastaaPoista
 3. En oo tuota ykköstä ennen kuullutkaan... Täytyypä poimia korvan taa=) Ja viimeinen oli niin liikuttava, niin meidän kaikkien pitäisi.
  Tosi kauniita nuo alemman postauksen työt. Tykkäsin noista sipuleista ihan mahdottomasti! Pitääkö ne lakata tai jotenkin polttaa, että värit pysyy?

  VastaaPoista
 4. Poikkesin tänne Susikairasta. Mulla on matto-omituisuus myös. Ja taulujen pitää tietenkin olla suorassa, seinäkelloista puhumattakaan :D Tähti-omituisuus oli kaunista. Hyvällä tavalla omituista.

  VastaaPoista
 5. Susikairan akka. Kyllä noi työt poltetaan useampaan kertaan. Värit on vesiliukoisia. Kauharenki on poltettu 2x ja omput 4x.
  Hyvä, että tulee sullekin jotain uusia omituisuuksia ;/
  kaikile muille alkakaa vaan sanomaan tähdille hyvää yötä, näette kauniita unia.

  VastaaPoista