perjantai 28. huhtikuuta 2017

Vielä kerran

Amsterdamissa pyörittiin vähän aikaa. Se nyt on sellainen kaupunki, mihin on päästävä joskus, ihan vaan sinne. Nyt ei tullut, kun pintaraapasu. Kaunis paikka mielestäni. 
 

Kevät oli jo tosi pitkällä. Koivuissa oli jo emenmän, kun hiirenkorvat.
En tiedä kuin nää kuvat näkyy sun koneella? Mulla ovat kauheen suuria, mut en saa pienennettyä.
Nää talot on niin leikkisän näköisiä. Erilaisia, kun missään aikaisemmin käymissäni paikoissa.

Pakollisella turhuuksientorilla oli käytävä. Hyvä minä, en sortunut ;)

Nää kanaalit!


Ja sitten tässä, vaan osa kuvista. Kyllä mä meinasin haleta. Se oli suuri harmi, kun en oikein pysty selkäni takia kävelemään, niin ei kannattanut mennä sinne Kaukenhofiin. Siellä ois vasta näkemistä ollutkin, mutta 16€ sisään ja jos oisin pystynyt kävelee jonkun vartin verran, niinei pal kannattanut. Parkkipaikaltakin ois ollut pitkä matka kävellä portille. Olen onnellinen, että olen edes nämä nähnyt. 


Viimeisessä yöpymispaikassa Tanskassa, meidän huoneeseen oli tuotu näin kaunis kukkakimppu.


Luku sinänsä oli, kun tultiinTukholmaan. Navigaattori meni sekaisin ja me pyörittiin toistatuntia kun ainavaan " laskee uudelleen" Mun puheimen navigaattorikin oli jostain syystä mykkä! Onneks se alkoi kuitenkin toimimaan. Muuten me varmaan pyörittäis siellä vieläkin. Autossa oli niin paljon isoja ja painokelvottomia kirjaimia, että aikaa menee ennen kun ne on anteeksi saatu. Se on toi entinen poikaystävä hiukka äkkipikainen ja sellai, joka ei aina osaa ottaa asioita löysin rantein. Jäi meille kuitenkin vielä tunti aikaa odottaa laivaan pääsyä. 
Tuuli oli niin kova, että hyvä kun sängyssä pysy. Onneksi on matkapahoinvointipillerit keksitty. Mä oisin ilman niitä viettänyt yön vessassa. 

Reisussa on kiva olla, mut kiva on tulla kotiin. 

Ratkiriemukasta Vappua!


6 kommenttia:

 1. Hyvin näkyvät kuvat täälläkin puolella ruutua!
  Amsterdam on hieno paikka ja ansaitsee ihan oman käyntinsä. Olen käynyt siellä kahdesti ja mielelläni menisin uudemmankin kerran. Keukenhofiin voisin tehdä ihan oman reissunsa.
  Selkäkivut ovat viheliäisiä, eikä silloin tosiaankaan paljon kävellä. Toivottavasti selkäsi voi jo paremmin.
  Hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Keukenhof on niin kaunis kun siellä kukkii,harmi että selkäkivut esti sinne pääsyn,ja onhan tuo sisäänpääsykin aika hintava. Asuin Amsterdamiss jonkun aikaa 2000-luvun alkupuolella, koska eksäni asui siellä tavatessamme. Kaupunki tuli niiden kuukausien ja sen jälkeisten vierailujen jälkeen tutuksi. Hauskaa vappua ja toivottavasti selkä jo parempi.

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva nojatuolimatka. Kiitos! Hollanti on kaunis maa. Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Amsterdam on mielenkiintoinen paikka, olen kerran käynyt ja myös ihastelin noita taloja:) Ihanasti kukkii!

  VastaaPoista
 5. Iloista valpuria täältä räntäsateesta....

  VastaaPoista