sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Mihin voi valittaa?

Oikein pani vihaksi, kun erehdyin lukee TV- ohjelmaa! Me maksetaan korkeaa mediamaksua ja mitä saadaa verolle vastineeksi? 45 uusintaohjelmaa tälle päivälle, enkä laskenut, muuta kun pääkanavat! Minusta se on ryöstöä! Tietysti tuloista riippuen, mutta jos kodissa on työssä käyviä aikuisia lapsia, niin kyllä tulee uusinnoille hintaa.
Ketä kiinnostaa katsoa, jotain Loirinuotiolla uusintana, kysyn vaan? Avaraluonto on ihan hyvä ohjelmaa, mutta ei millään jaksa samaa katsoa kolmatta kertaa. Juu, juu siinä on se kuuluisa nappula, mutta mä maksan siitä turhasta uusinnasta. Siks toiseks, kai nekin voi katsoa Areenasta, jos se kolmekertaa ei riitä.
Tuli vaan mieleen, miten sellaiset ihmiset, jotka ovat syystä, tai toisesta punkassa ja se ainut viihdyke on telkka? Kuin ne jaksaa katsella " kuka kokkaa" milloinkin. Tai kolmatta kertaa kulkurin vassia?
Kyllä nyt taas ahdistaa tää epäoikeuden mukaisuus! Kyllä kai meitä kohta verotetaa siitäkin, kun hengitetää. Siks toiseks, eikös mediaa oo myös nää tietokoneet? Miks näiden käyttö ei oo siinä verossa!!
Oonpahan taas puhunut ;)

Aurinkoista sunnuntaita ja
Onnelliist voimiist!

7 kommenttia:

 1. Pidetään mielenosoitus! Olen täsmälleen samaa mieltä ja valittanut koko ajan, että mistä hiivatista minä sitä YLE-maksua maksan. Arggg!!!

  VastaaPoista
 2. Telkusta on tullut perinneloota. Joka kesä samat Montalbanot, Maria Langit ja komisario Beckit. Kaikista muista puhumattakaan. No, onneksi on kirjasto.

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan kans ihan samaamieltä, kaksi ääntä täältä. Mielenosotus!! Tai eikös siellä jossain Ylen tms sivuilla ole Asiakaspalaute tai joku sellanen sivu mihin voi kirjottaa...
  Radiosta annettiin palautetta, kun oli Radio-teltta tuolla kadulla. Siis lähinnä musiikista ja juttujen lyhyydestä. Kun ensin ajetaan jonneki satojen km:n päähän tekemään juttua, ja sitten se juttu kestää korkeintaan 3 minuuttia, haloo, kannattaako, ja jokaisen minuutin jutun päästä tulee levy.

  VastaaPoista
 4. Huh! 45 uusintaa! Tosi paljon. Onkohan yle-vero jyvitetty suoraan ylelle vai miten?

  VastaaPoista
 5. Juup.. täysin samaa mieltä olen kanssasi:)

  VastaaPoista
 6. Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Sieppaa ja lujaa sieppaakin! Tyhminäkö meitä pidetään?? Äitini asustelee hoivalla ja maksaa tv-veroa ja ei koskaan katso tv:tä!! Epäoik.mukaista kaikki tyynni. Ja esim elokuva Notting Hill on tulleet...en edes tiedä montako kertaa, samoin Mamma Mia...sarjat pyörivät uusintoina, keskusteluohjelmatkin. Ei hyvä ei. Se on toki hyvä, että jos unohtaa katsoa jonkin alkuillan kesk.ohjelman, se saattaa tulla sitten seuraavana iltana myöhään. Mutta että jatkuvasti on selityksissä (U), niin se sieppaa.

  VastaaPoista
 7. allekirjoitan. Ihan soopaa. Mökiltä kannoin siellä olleen vanhan töllön kierrätyskeskukseen. Tuumasin, että siellä en anna uusintojen häiritä.

  VastaaPoista