keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Keskel viikkoo

Tälläsen latomeren keksin matkan varrella, kun oltiin vähän ajelemassa. Se on nykyaikaa tämä näkymä. Oon ollut yhden kerra heinätöissä ja täytyy sanoo, että onneks vaan sen yhden kerran.

Ei nää meidän joutsenet olleetkaan kihlapari, kun tänään näin nää kaks poikasta. On muuten aika outoo, kun oikeestaa muuta linnunlaulua ei kuulu, kun käki raukka hukkuu ja variksen poikanen komentaa emoaan. Ei oikein menaa se tarjoilu pelata sen poikasen mielestä tarpeeks nopeesti. 


Kyl on toi meikäläisen kunto täyttä rautaa. Kädet kun ylös nostaa, niin heti on hiki. Leikkasin nurtsin ja olin läkähtyä ja oikein täyty levätä välillä, kun selkä meinaa sanoa yhteistyön irti. Onneks Entinen poikaystävä lämmitti saunan, niin pääsi suoraan saunaan.

Ai niin meinattii hukkua tänään. Niitettiin meidän rantaa, kun siinä kasvaa Järvisätkintä ja se on inhottavaa, kun uidessa kietoutuu käsiin tai jalkoihin. No niin mä potkasin vahingossa tapin pois! Seurauksen arvaat. Ensimmäinen ajatus oli, että nyt upotaa! No joo hei me oltii ehkä kolme metrii rannasta. Vaikka se vene oiskin täyttynyt vedestä ja me istuttu, niin vielä ois ollut pää pinnalla :D juu  ja muutenkin kumpikin ollaa uimataitoisia ja mä pystyn kelluu, vaik kuin kauan :)
 
Aurinkoista viikkoa nautitaan helteestä! 
Onnelliist voimiist!

14 kommenttia:

 1. No sepä hyvä, ettei käynyt Titanicit :-D
  Oot sä niin hassu! Olin tänään heinätöissä, tosin ihan viikatteen kanssa omalla pihalla, ja mehutauon sai pitää silloin kun itse halusi. Tuli siinä lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois se ollu noloo jos siihen kohtaa ois hukkunut :)

   Poista
 2. Ihan tässä tuli ikävä entisaikojen heinäpeltoja, kun seipäät suorassa rivissä heiniä pullollaan. Mutta sitä itse heinätyötä ei ikävä tullut. Maisema silloin oli niin kesäinen sen hetken, kun heinät seipäällä kuivuivat.
  Oikein hyvää heinäkuuta, kun voimiesi tunnossa kätesi pystyyn nostat ja hikoat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sullekin. Yritän olla kovasti nostelematta, että en tuu ylikuntoon :D

   Poista
 3. Heinätöissä olin lapsuudesta nuoruuteen, hikistä hommaa, mutta muistoissa se jotenkin on romantisoitunut :) helpompaahan tuo nykynen tapa on.
  Tutulta kuulostaa ruohonleikkuusi, jaksamisia ja mukavaa heinäkuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kyl oikein hyvin riitti se yks kerta.

   Poista
 4. Minä en ole koskaan ollut heinätöissä.. nykyään maajussit pääsee helpommalla.
  Ihanaa ja lämmintä heinäkuuta sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo kyl mitään menettänyt, vaikka et oo heinätöissä ollutkaan :)

   Poista
 5. Järvisätkimessä on hyvätkin puolensa. Se kertoo että rantavetenne on puhdasta, koska se viihtyy vain puhtaissa vesissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se on inhottavaa, kun kietoutuu käden, tai jalan ympärille.

   Poista
 6. Hykerryttävän hauskaa tekstisi jälleen. Muuten minä olen ollut heinätöissä vuosikauden meillä kotona mummolassa, seipäälle niitä viskottiin ja kuivateltiin ja ajettiin sitten latoon. Helpolla pääsee nää strutsinmunien pyörittäjät, kaikki koneella vaan.
  Silloin tuli hiki niinkuin sinulle käsien nostosta!
  Tapin potkaisusta tuli mieleen yksi hassu tarina, ei ehkä ollut totta. Olishan se ollut kivan näköistä kun veneenne täys vettä ja veneessä istujien päät veden pinnalla!
  Kivat sulle, nyt on tullut jo kesä!

  VastaaPoista
 7. Aika pieniä yksiöitä rakennettu pellolle, tasakattoisia vielä, taitaa olla vetiset pihat sateella ja lumien sulattua.

  VastaaPoista