tiistai 9. joulukuuta 2014

Terapiaa

No nyt ollaa tuossa lonkka asiassa niin pitkällä, että kävin tänään fysioterapiassa. Sieluttoman aikaisin. Jo kahdeksalta piti olla paikan  päällä! Ei meinaa mulle sopia herätyskellomenot. Olin jo vähän yli neljän hereillä, eikä sen jälkeen uni tullut. Matkakuumetta, vai oisko se nyt vaan menokuumetta, kun en osaa nukkua? Muina aamuina ollaa vedetty sikeitä yhdeksää ja sillee.

Päivä on kyllä mennyt nopeesti. Tänään kahdentoista aikaan tuntu, että oon ollut hereillä vaik kuin kauan, eikä kello ollut sen enenpää. Hullu tunne. Kyllä näille herraskaisille tavoille vaan hyvin sopeutuu. Sekin on näitä eläkeläisen oikeuksia :)

Niin tuohon lonkkaan. Jos se ei aikaisemmin ollut kipee, niin nyt on. Se ihmii löysi niin hemmetin kipeitä paikkoja pitkin reittä, että en sellaisten tiennyt olevan olemassakaan. Nyt on sitte tuo konkka teipattu ja vähän ristiselkääkin. Auttaako asiaa, en tiedä, vai enkö usko. No se nähdää. Jumppa ohjeta sain mukaan, nyt vaan täytyy löytää se selkäranka, että jumppaan. Se hoitaja oli kyllä kovasti pettynyt, kun en kiljunnut riemusta hänen ohjellee. Totes vaan, että sulle ei oo helppo näitä näköjään markkinoida ;)
Tätyy kyllä tunnustaa, että tää on niitä asioita, mihin en tosiaan ihan täysillä usko. Täytyyhän mun tää nyt läpi viedä, eihän sitä tiedä jos vaikka. Kuukauden päästä meen uudestaa.

Huomen aamulla lähdetään katsoo onko Velmies paikallaan.
Onnelliist voimiist!

10 kommenttia:

 1. :) Kolme kuukautta eläkkeellä olleena minä en ota mitään aikoja ennen kymmentä. En halua laittaa kelloa soimaan. Huomennakin kampaaja vasta klo 11.30 :D
  Nautin kyllä täysillä näistä rauhallisista ja kiireettömistä aamuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää vaan mukavaa, kun voi olla herraskaisesti :)

   Poista
 2. Eikös vaan ihanaa kun saa herätä koska tykkää, kukaan ei tule määräämään, paitsi nuo lääkärit ja muut vastaavat, onneks niitä ei ole kovin usein. Toivottavasti edes vähän auttaa paketissa olo, vähän uskomaton olen minäkin noihin, mutta eihän sitä koskaan tiedä, kaikki keinot kannattaa yrittää, jopa se jumppakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythä on juttu niin, että konkka on niin kipee, että kohta lähtee teipit!

   Poista
 3. Kipeän lonkan kanssa ei ole mukavaa, sanoo tässä kokemuksen ääni. Kaikki keinot pitää kokeilla, mistä sen tietää, mikä tepsii.
  Kelloherätyksistä en minäkään tykkää, mutta sen sijaan tykkään herätä aikaisin. Päivä tuntuu pitemmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on näinä pimeinä aikoina mennyt herääminen ihan överiksi, mut sit taas kesällä heräillää ihmisten aikoihin.

   Poista
 4. Tuttu tunne, ei ole hyvä herätä kellon määräämänä. Vaikka muuten saatan juoda kuuden seitsemän aikaan kahvit, niin jos on kello soimassa,niin jo pari-kolme tuntia ennen alan pyöriä sängyssä. On se vaan ihanaa tämä eläkkeellä olo, kun voi itse hoitaa aikataulunsa. Ainostaan labra-kokeisiin suostin heräämään kahdeksaksi, kun ei saa syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei eläkeläisen kuulu kulkea kellon kanssa :)

   Poista
 5. Kamalan aikainen herätys! Tai kyllähän sitä vielä herää, mutta että pitäisi lähteä ulos tuollaiseen aikaan!

  VastaaPoista