torstai 27. marraskuuta 2014

Ei se mennyt niin

Vaikka mä niin lupasin, että en osta enää lankoja :) Kerrankos näitä sattuu, että mieli muuttuu. Ystävä tahto lähteä Tallinnaan säästämään. Mehän ollaa aina valmiita reissaamaan, kun vaan siihen aihetta löytyy. Tottuun tapaan mä kävin Karnaluksissa.
Puserolangat ja pari sukkalankaa ihan väkisin tuoppas mukaan.
Saas nähdä  millaista tuo lanka on? Se on pellavaan ja viskoosia. Aika kivan tuntusta se oli kutoa, kun tein mallitilkun.

On se Karnaluks kyllä ihan ohittamaton paikka. Vielä kun sais ne myyjät vähän ystävällisemmäksi. Ne on kyllä niin hyvin neuvostoaikaan koulittuja, että paremmasta ei väliä. Porukkaa oli taas pilvin pimein ja naiset kassoilla oli, kun uni ja nälkä. Itse kun oon aikanaan oppinut työssä tekemää, enkä mienaamaan, niin ei millään  hermo meinaa kestää sellaista kuhnailua. Kaks ihmistä on samalla kassalla, toinen antaa tietoa ja toinen naputtelee, eikä sittenkään siitä tuu mitään valmista.
Täytyisköhän mun mennä sinne vähäksi aikaa orjapiiskuriksi :)
Onnelliis voimiist

12 kommenttia:

 1. Varmaan olisi hyötyä siitä jos menisit orjapiiskuriksi ;-)
  Hyvä saalis! En ole koskaan käynyt Karnaluksessa, enkä tiedä uskallanko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sunkin kannattais uskaltaa sinne, se on aikamoinen kokemus :)

   Poista
 2. Langoista en ymmärrä mitään, mutta voin lähteä kouluttamaan niitä kassahenkilöitä ja myyjiä asiakaspalvelun jalosa taidossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ois kyllä tosiaan koulutuksen tarpeessa. Ehkä ne on liian varmoja suomalaisten siellä käynneistä. No käydäähän me :)

   Poista
 3. Kerrankos sitä pitää säästää. Mene vaan kouluttamaan, samanlaiset kokemukset kassahenkilöistä. Toisaalta vähän vanhempi myyjärouva, joka leikkasi minulle viime keväänä kangasta, oli tosi ystävällinen ja avulias. Eli toivoa on vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut kun sanotaan, et ei yksi pääsky kesää tee, niin ei kyl yks pysty korvaa niitä ynseitä.

   Poista
 4. Olet sinä aika velho säästämään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, varmaan täytyy vielä vähän hioa tuota taitoa. Keksis vaan mihin lähtis säästää :D

   Poista
 5. Karnaluksista ei tosiaan ihan helpolla ja pikkurahalla ulos pääse. Kuvauksesi kassojen toiminnasta on viimeisen päälle totta. Joskus siellä jonon hännillä tekisi mieli mennä näyttämään, miten asiat hoituu, jos vain tahtoa löytyy.

  VastaaPoista
 6. No mä kyl selvisin aika vähällä. Puserolangat 26€ ja sukkalangat 11€/ 2kerää. Saman verran maksoin Sotkamossa yhdestä kerästä samaa lankaa. Ne kassat kyl voitais uudelleen kouluttaa ja voisin sen tehdä ;)

  VastaaPoista
 7. mun ystävättäreni tekee Karnaluksiin reissuja ainakin 3-4 kertaa vuodessa ja arvaa vaan karehdinko!? Onneksi se ottaa tilauksiani aina vastaan ja olen saanut todella hyviä virkkauskoukkujakin! Näkisit lankavuoreni...nyt olen joitakin myynyt pois Takataskun joulupuotini kautta...toki joku saa ne aina sitten melkein ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 8. Totta kai lankoja nainen tarvitsee aina. Ainakin kuten sinä, joka kutoo ahkeraan.

  VastaaPoista