keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Puuttuu pari inkkaria

Onk kukaa nähnyt niitä puuttuvia inkkareita? Ne on multa kadonnut. Ei oo kyllä kanoottikaan paikallaan. Tai sit mun matot ei oo ihan suorassa. Ihan miten vaan. Sinne tän päivän virkkauskursille piti olla mukana koukku ja puuvillalankaa. Minä tyttö pyyhkäsin kaupaan ja ostin pari kerää. Hullu mä oon! Lankaa on vaik millä mitalla ennestää.
No mähän tietysti kuvittelin heti tekeväni, jotain tällaista (kuva on netistä) Eik oiskin upee juttu?  Kävi niin kun entiselle hiirelle.
Tuli patalappu ;) No opin kuitenkin jotain uuttakin. En oo osannut jatkaa uudella värillä, näin kun nyt osaan.
Värit on nyt mitä on, kun kotiin tultua kaivoin kaikki vanhat nupukat esiin. Ei oo vielä ens kerrallakaan luvassa mitään kaunista vaatetta, kai sitä on tyytyminen patalappuihin. Entiset onkin aika likaisia ja pesua vailla. Säästöähän sekin on, kun säästyy pesuainetta.

Onnellist voimist!

4 kommenttia:

 1. Tavoitteita pitää olla, mutta ehkä tuo ensimmäisen kuvan kaunis asu on turhan vaikea aloitukseen. Komea patalappu sentään syntyi ja jatkossa varmaan paljon muuta hienoa.

  VastaaPoista
 2. Kuvan asusta tykkään minäkin kovasti:) Patalapussa on jo vähän samaa tunnelmaa kun siinä on jo useampi värikin, Virkkaat niitä vaan lisää niin eiköhän tuon asunkin tekeminen jonakin kauniina päivänä onnistu ........

  VastaaPoista
 3. Voi että, kertakaikkiaan ihana asu!! Ja niin on patalappukin, hienosti vaihdettu lankaa! Mä en taida muuten kunnolla osata vaihtaa väriä? Siis työssäni, naamassani kyllä.

  VastaaPoista
 4. Kissa se hiirelle... ei vaineskaan, mutta patalappua tarvitaan. On hankalaa, jollei sellaista ole. Kun niitä on monta, niistä saa melkein tuollaisen inkkaripuvun. :)

  VastaaPoista