sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Cacares

Pakolliset kukkakuvat. Oli siellä vaan kaunista. Vuorten rinteet oli valkoisenaan jotain ruusun tapaista. Tuo valkoinen kukka ja jotenkin tuo vaaleanpunainenkin kukka muistuttaa ruusua, mutta lehdet on toisenlaiset. Kauniita joka tapauksessa.
Sevillassakin ehdittiin käymään.
Siellä oli  ollut isot huhtikuun Feriat. Korjailivat just kojuja pois.
Matkalla satoi vettä. Sitä tuli sitten tosiaan taivaan täydeltä.Kaikkinensa tän kolmen viikon aikana satoi kunnolla kahtena päivänä ja yhtenä kaatamalla ainakin 10 tippaa ;)
Käytiin kolmestaan Cacaserissa. Eila pelkää korkeita paikkoja, tai oikeastaan vaan jyrkänteitä. Viime kerralla oli ihan kauheata kun melkein koko automatka meni takapenkillä maaten, kun oli niin pelottavaa. Nyt oli sen verran siedätyshoitoo, että epäili jo, että ovat teitä leventäneet parin vuoden aikana,
Onneksi löydettiin kylän laidalta parkkipaikka. Kyl me yritettiin sinne keskustaan ja seil ois ollut oikein virallinen paikkakin, mutta tie oli vähän liian kapea. Poliisi pyöritteli päätään, kun meinattiin sinne ajaa.

Vaikka oli arkipäivä niin kylän keskusta-aukiolla oli porukkaa pilvin pimein. Turisteja ei kyllä ollut, kun muutama meidän lisäksi.
Liekö kylän yhteinen kaivo?


Ihania kapeita kujia, mutta polvi sanoi EI kiitos. Rappuja rappusten perään.

Kyllä paikallisten täytyy olla hyvä kuntoisia, kun näitä katuja kiipeilee ylös. Oli meinaan sen verran jyrkkää mäkeä. On kyllä oikein jalkavaivaisen unelma paikka. Kiire ei ainakaan saa olla. Hikeä pukkas meikäläisellä oikein tosissaan.


Maisemat oli kyllä kiipeämisen arvoiset.
Ja sillä aikaa yksi makasi sairaalassa.
On siellä vähän erilaista touhua, kun meillä. Mekin oltiin joka päivä monta tuntia potilasta katsomassa. Mentiin iltapäivällä ja lähdettiin pois joskus 9jälkeen. Ruokakin tuli vasta ysiltä.  Täällä ollaa niin tarkkoja siitä seitsemästä. Kauhee pulina ja meuhke koko ajan. Jos ois oikein kipee, niin ei kyllä sellaista jaksais kuunnella.
Onneksi oli vakuutukset kunnossa! Ei meinaan oo mikään halpa lysti. pelkästään leikkaus oli
10 000€. Siihen päälle kaikki muu. Vakuutusyhtiö vaati, että sairaanhoitaja tulee lennolle mukaan. Saksasta tuli hoitaja (suomalainen onneksi) joka järkkäs lentopaikan, kun toi jalka ei oikein taivu ;)  Ambulanssi tuli hakee hotellilta. Hoitaja lensi meidän kanssa Suomeen. Lentokentällä on taas lanssi vastassa ja vei miehen PHKS.ään. Mikä onkaan loppu summa?

6 kommenttia:

 1. On kauniita kapeita kujia ja portaikkoja, polvia heikottaa pelkästään katsella, mutta ajan kanssa ehkä niitä jaksaisi kavuta, jos henkeä riittäisi.
  Ne valkoisina kukkivat pusikot ovat kistuksia, niitä on vaaleanpunaisinakin, ja montaa eri alalajia, täälläkin tällä hetkellä kukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa kiitos tiedosta.Nyt taas pääsen loistamaan tiedolla ;D

   Poista
 2. Siis reissuilemassa olit(tte). Kesäinen meininki siellä. Kaunista. Vähemmän kivaa, kun joku sairastuu, siinä on leikki kaukana. Paranemisia vaan.

  VastaaPoista
 3. Onneksi on vakuutukset!

  Kyllä tuo on varsinaista liikuntaa, kun kapuaa noita portaita ylös-alas, huh.

  VastaaPoista
 4. Idyllisen näköisiä taloja ja kujia. Tosiaan eipä liikuntaesteisille ole nuo sopivia kohteita. Millastahan noissa onkaan asua? Ei kai sielläkään ole aina hellettä.
  Hyvä on tosiaan kun on vakuutus, ei muuten mitää tulis noihen maksujen kanssa. Toivotaan että hyvin onnistui leikkaus ja paranemisia toivottelen!

  VastaaPoista
 5. On kauniita nuo kukilla koristellut muurit ja portaat. Postikorttikuvia.

  VastaaPoista