torstai 6. helmikuuta 2014

Kisasukat

Tosin nää on kyllä aloitettu jo paripäivää sitten. Onneksi sain neuvoa ja käännösapua TiiQulta. Tuhannet kiitokset hänelle.
Malli on tästä kirjasta, jonka oon saanut joskus 25 vuotislahjaksi miniältä. Kauniita ohjeita, ainut huonopuoli on se, että on tuolla "lontooksi" . Minähän en sitä osaa muuta, kun ai lav juu ;)
"
Rattosia kisahetkiä sulle.

11 kommenttia:

 1. Sinulta noita syntyy kuin liukuhihnalta. Onneksi täällä ei ole hyviä lankoja, voi aina käyttää sitä tekosyynä omalle taitamattomuudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain on tehtävä, muuten veri hyytyy ;)

   Poista
 2. Lankoja olisi mutta annan olla jos niitä vaikka joskus tarvis!
  Kauniit kisasukat taas teit, minä vaihoin vaan puhtaamat verkkarit päälle ja yritän päästä mitaleille. Eiköhän tuo nuoriso niitä tuo, tänään näytti jo niin mahottoman hyvältä kun seurasin ja jännitin sitä liukua hyppyja ja laskuja.....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei passaa sössätä lankoja mihin sattuu ;) toivottavast pärjäävät noissa kisoissa. Ovat kuitenkin kovasti sinne satsanneet.

   Poista
 3. Joo on se kometa kateltavaa. Onneksi ei tarvi mennä moisia temppuja tekemään.

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat, kuvio on tosi kiva.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat! Mulla on kans sama ongelma, kun ihania ohjeita olisi, mutta väärällä kielellä. Hermot riittää monessa käsityöjutussa, mutta ei kyllä ohjeiden kääntämisessä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sit kun on vielä noita lyhennyksiä. Miksi noikin merkit ei voi olla kansainväliset!

   Poista
 6. Ai, että pari päivää sitten aloitettu...menipäs kauan! Totta puhuen, mä oisin saanut sanoa,e ttä pari viikkoa sitten, heh. Olen muuten tehnyt miesten akulahuivia patenttineuloksella ja ainoa, mitä olen saavuttanut on hermojen menetys! Mä en saa huivinreunoista siistiä! Eli anti olla.

  VastaaPoista
 7. Ystävyys ei ole trendi
  se ei seuraa muotia,
  siitä ei saa korkoa, eikä eläkettä.
  Silti se on elämän paras sijoitus!

  Iloista ystävänpäivää!

  VastaaPoista