torstai 10. tammikuuta 2013

Nyt ei naarata!

Sano entinenkin mies, kun vaimo putos veteen.
 Ei kyllä muakaan naarata. Tuli toi palkankorotus tuolta Kelalta ja toinen Tapiolasta.  Kela antoi  oikein 3,5% ja Tapiolakin vissii samanverran. Yhteensä nämä rosentit tekikin sitten muhkean 30€,.Ei siinä mitään joka ropo on tervetullut, mutta kun toi verokarhu tulee aina osingoille, niin se onkin sitten + - 0 Kyllä täytyy sanoa, että ei todellakaan naurata, kun ajattelen niin tuhansia eläkeläisiä joilla on yhtä pieni eläke, kun mulla, eikä oo siinä kaveria jeesaamassa. Ei naurata, ei.Vaikka mitäs minä tässä valittamaan, saanhan mä vuodessa sen, minkä joku johtaja kuukaudessa.
Tasan ei mee nallekarkit, varsinkaan ne vihreet.

Sekään ei kauheesti nauratan, kun kunto on niin hemmetin huono. Kävin tänään piiiiitkästä aikaa lenkillä ja kuolla meinasin sinne matkalle, kun oli henki loppua. Tarttis varmaan tehdä jotain :) Siihen mä ehkä oon ite syyssä, vai voisko senkin syytä jollekin toiselle?

12 kommenttia:

 1. Jep, jep, korotus eläkkeeseen ja yle-vero, sellaista tämä on :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen korotuksen vois vetää pöntöstä.

   Poista
 2. Se on tämä ohut ilma mikä hengästyttää, olen huomannut. Tässä oottelen mahtavatko lähettää minullekin yle-veron jos vaikka salaa kurkkisin maailmalla areenaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se onkin sitä, no se selittää :D Kyl varmaan saat verolipun.

   Poista
 3. Se Ylevero peritään kaikilta nostamalla veroprosenttia sen verran, eli menee se eläkkeestäkin. Jokaiselta yli 18 vuotiaalta se peritään, jos tulot ylittävät noin 8000€/vuosi.

  Ja ilouutisena vielä Kilpailuviraston päätös, joka ilmeisesti nostaa maidon hintaa kolmisenkymmentä prosenttia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edes se lohtu, että en juo maitoa. Säästän sentään jossain ;)

   Poista
 4. Tässä sitä pähkäilee mielessään että jos sentin nousee kaksi viedään, Tuosta suuresta eläkkeenkorotuksesta ei kyllä jää yhtikäs mitää kun veroprosentti nousoi samalla. kai se sitten on sitä yle veroo se korotus, no ainakin minulla se sentään on pienempi kuin entinen tv-maksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joku saa halvemmalla. Sieltä Telkasta vaan pitäis tulla muutakin, kun pelkästään uusintoja.

   Poista
 5. Äh,yksi tuo ja toinen vie,mitä järkeä nyt siinä on!

  VastaaPoista
 6. Samoista veroista manailen minäkin. Ei mitään järkeä näissä verohommissa, kyllä valtio hiillostaa, vaan mistäpä ne muuten tuet saataiin revittyä Kreikalle.

  VastaaPoista
 7. Viismummoista ainakin syyttää arvauskeskuksen porukkaa huonosta liikkumiskyvystä. Mulle sanottii reilu kymmenen vuotta sitte, että leikataan särkynyt polovi sitte vasta ku oot parivuotta kulukenu rollaattorilla tahikka keppilöihe kans. Vieläkää en oo keppilöitä hommannu/suanu, eikä harleyparkinsoniakkaa nävy ku nuapurilla. Jonsei jalat pijä, pysyn kotosalla. Hissukseen liikun vunukoihe kans pihassa. Kyllä se siitä, sano Manukii. Töissä ollessa sanottii nuorille, jotta tietkö nuoremmakses. Viimein tuli napakka poika kesätöihin joka muistutti: Vanhat jalat käytetää ens loppuun. Teki kyllä pyyvetyt hommat silti ja iloisena vielä. Saipahan mummukat nauramaan. Veroillekkaa ei voi ku nauraa, siitä suap kaik itellee, ku itellee nauraa. Sanonpahan iteksein ähäkutti, eläkkeeni on ALLE tuon maakisen luvun, jotenka ukko maksakoo sevverta enempi, se sitä enempi kahtookii.

  VastaaPoista
 8. Saat syyttää mua ihan vapaasti =)

  VastaaPoista