tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kalajuttu ja kukkii

Entinen poikaystavä lähti siellä Kuhmossa yksin kalaa. Tulos oli tämä. Ei yhtää kalaa, mutta käsi kipee. Oli kaadunnut kivellä onkiessa. Mahdollisuudet ois ollu vaikka mihin, kun oli lentänyt selällee sinne järveen. Kukaan ei ois osannu kaivata vähään aikaan, jos ois vaikka päänsä  lyönnyt sinne rantakivikkoon. Eihän siinä mitää, mutta oltii ihan korvessa 30 kilsaa Kuhmosta. Lauantai-ilta eikä Kuhmossa enää päivystystä, sitä lähdettiin sitten Kajaaniin. Onneksi käsi ei ole poikki, eikä edes murtunut. Paksu ja kipee vaan.
Kämmenpuolikin on vähän musta.
Sisällä kukkii nyt Venuksenkenkä, jonka oon tuonut Madeiralta.
Ulkona on Rodo kauneimmillaan, vaikka olin ihan varma, että ei viihdy meidän pihalla, kun on aurinkoisella paikalla.
Pionikin on alkanut kukkimaan sillä aikaa, kun oltiin pois.
Tämä tillipioni on ainakin 6 vuotta vanha ja nyt vasta ensimmäistä kertaa kukkii. Ostin tämän ensimmäisiltä Türin kukkamarkkinoilta. Ystävän pioni kukki heti seuraavana vuonna, mut tää ei. Luulin jo, että on koiras ;)

Palloarovuokkokin on kukassa. Toivottavasti tää leviää, kun näitä ei oo kun tää yksi.

12 kommenttia:

  1. Huh, onni onnettomuudessa. Kaatuminen tuollaisessa paikassa ei ole hyvä juttu. Eihän se missään paikassa ole kivaa, mutta kaupungissa sentään joku nostaa aina pystyyn.

    Paranemisia!

    VastaaPoista
  2. Onneksi selvisitte siellä kohtalaisen vähillä vaurioilla, ainekset olivat todella pahempaankin katastroofiin.

    VastaaPoista
  3. Oneksi ei pahempaa tullut entiselle poikaystävälle, vaikka kipua on tuossakin ihan tarpeeksi varmaan. Oli nyt onni onnettomuudessa.
    Kauniita kukkia opn auennut sinulle iloksesi,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihan varma, että poikki se käsi on, mutta oneksi ei.

      Poista
  4. Voi tuota entisen poikaystävän kämmentä,taisi tulla pitkä tauko kalastushommista. Kauniita kukkia olet taas tänne laittanut!

    VastaaPoista
  5. Kipeältä näyttää, onneksi ei käynyt pahemmin.

    Koiraspioni,D! Minulla on muuten sellainen pihalla, ei ole kukkinut kertaakaan.

    VastaaPoista
  6. Onpas kesä pitkällä!! Toki varmaan täälläkin jossakin kukkii, mikähän minäkin olen mitään ihmettelemään, hyvä kun sain istutettuani vaahteranlehdet villiviininä. Ihania kukkia, nyt pitää muistaa joka päivä ihastella, on tää kesä niin lyhyt. Joka vuosi yhä lyhyempi. Muka.

    VastaaPoista