maanantai 5. syyskuuta 2011

Askartelua

Kun hyvään alkuun pääsin tuon nypläämisen kanssa, niin tein lisää lahjoja. Nyt mennää kuokkii 100v päiviä Posiolle. Tästä nyt puuttuu kynttilä, mut kyllä se siihen tulee ennen paketoinita.
Korttejakin askartelin. Tässä sinne Posion synttäreille.

Tämä on nimipäiväkortti.
Huomenna lähdetään sinne Posiolle.

10 kommenttia:

 1. Korteista päätellen aika hurjia juhlia tulossa :) Mutta ehkä pitsiliina vähän rauhoittaa menoa.

  VastaaPoista
 2. Silmät täällä melkoisen ymmyrkäisinä...olet tekijä pitsinnypläyksessä...vertailun vuoksi olisi ollut hyvä laittaa mun tuotokseni pitsikukkasi ja liinasi viereen. Kaunis! Toivottavasti saaja tajuaa lahjaan käytetyn ajan määrän tai edes arvon. Noh, tuskin veisit aivan kenelle tahansa nypläyksiä. Mukavaa juhlintaa...laittakaa ainakin polvisuojat!

  VastaaPoista
 3. On siinä ihailtava ikä ja hienot lahjat, kaunis on liina ja kivat kortit.

  VastaaPoista
 4. Voi, kun onkin upeat kortit, kyllä hymyä riittää saajalle!
  Kivaa Posion matkaa!

  VastaaPoista
 5. Kortit on aivan ihania. =9))) On siinä 100-vuotiaalla ponteva ote elämään.
  Pitsin nypläys on laji johon en itteäni sotke, vaikka kaikkiin hullutuksiin oonkin altis ryhtymään. Mun kansallispuvun tykkimyssyn pitsin nypläsi työkaveri, joka on nyplännyt yli kymmenen vuotta. Sanoi mulle jälkeenpäin, ettei myssyn pitsinnypläys ollu nypläysmallien helpoimmasta päästä. Kaunis liina joka tapauksessa.Sopii kynttilän kanssa hyvin syksyn hämärään.

  VastaaPoista
 6. Pitsinnypläys on korkealla jalustalla minun silmissäni. Ihastelin iso- äitini nypläystaitoja lapsena ja anoppini nypläystaitoja aikuisena. Se on hieno, perinteikäs laji!

  VastaaPoista
 7. Olipas ratkiriemukkaat kortit :D Ja nypläyksestä mitään ymmärtämätön ei voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
 8. Hauskat kortit, ja kiva nypläyskin. Minulla on jo vuosia, kun olen nypylöihin tarttunut. Monta kivaa tekemistä jää, kun ei millään ehdi kaikkea :)

  VastaaPoista