lauantai 12. maaliskuuta 2011

Miten voi olla mahdollista?

Kuin se voi olla niin, että ainut poikamme täytti eile 39v, vaikka mä itte oon vasta 35, tai niin kun Vilikissi kuureksantoista?? Se on tämä atomiaika tai ilmaston muutos, mikä saa aikaiseksi tällaisia kummallisia asioita.Onnea hänelle, kun niin nuori äiti :)

Posted by Picasa


Juhlat vietettiin ihan perhepiirissä. Minjä oli tehnyt hyvän täytekakun, joka oli tarpeeksi märkääkin. On mulla hyvä minjä.

15 kommenttia:

 1. Minäkin täällä pähkäilin, miten esikoiseni maanantaina voi täyttää 53 vuotta, kun en itsekkään ole niin vanha. Kummallista. No, siinäpä sen ikänsä huomaa kun penskat menee jo ohi.

  VastaaPoista
 2. No on kyllä ihmeitä tapahtunut kun äiti on lastaan nuorempi;D Onnea vaan sekä lapselle että nuorelle äidille;D

  VastaaPoista
 3. Outoa. Tosi outoa.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista
 4. Sitäpä tässä ihmettelee itse kukin!
  Minullakin pojat on parikymppisiä, vaikka itse olen kuustoista vee, tai ehkä jo kuureksantoista kans;)
  Sama ilmiö on havaittavissa, kun joskus katson Emmerdalen alkamista odottaessani lopun Kauniista ja rohkeista... siinä on niitten lasten jo pakko olla vanhempia kuin vanhempansa...!?

  VastaaPoista
 5. Elämä nyt vaan on niin ihmeellistä. Meilläkin vietetään huomenna synttäreitä; Simo 3 v, jonkin sortin "kakku" pitänee väsätä jos ei mustikkapiirakka riitä. Ja Ilkan päivänä sitten ainut poikani on jo 49 v. Ja kun itse vasta tulin täysi-ikäiseksi. Tää hämmästyttää ja kummastuttaa pientä mummelia.

  VastaaPoista
 6. Kuulepa Amalia. Olet vissiin nyt erehtynyt kuvasta, minun poikahan siinä on. Ainaki saman näköinen ja kokoinen ja ikäkin lähes sama :-DD

  VastaaPoista
 7. Eikös tämä ilmiö ole niitä Einsteinin suhteellisuusteorian ja sen Stephen Hawkinsin juttuja. Minulla ei ole ollut synttäreitä vuosiin, koko ajan olen pysynyt yhtä nuorena:)

  VastaaPoista
 8. Nykyään kaikki on niin mahdollista. Saman nuorisoon kuulun sinun kanssasi Amalia, ei ole minunkaan ainokaisella pitkälti enää neljäänkymppiinsä.

  VastaaPoista
 9. Olen myös tätä ilmiötä tuumannut. Ennen, kun itse olin nuori, niin omat vanhempani olivat jo ikäloppuja, nyt ne onkin omat lapseni jotka silmissä vanhenee. On se outoa, onkohan meidän sukupolvemme pudonnut johonkin aikarakoon jossain välissä. Vai putookohan kaikki äidit semmoiseen heti kun lapset lähtee pois kotoa... Tätä pitäis ihan tutkia.

  VastaaPoista
 10. Hyvä, et mä en oo yksin, eli en siis luule, vaan on ihan totta tää nykyaika :)

  Zilga: pitäiskös meidän laitta entiset poikaystät tiukoille, jos lapset on niin saman näköiset :D

  VastaaPoista
 11. Ihmeellistä miten nuo lapset vanhenevat ja me mummelit vaan pysymme aina nuorina. :-)

  VastaaPoista
 12. No löytyipä monta selitystä ilmiölle jota olen itsekin ihmetellyt.
  Ja nyt jo myös tytär.
  Hän ei voi millään käsittää miten sai ajokortin ja ensimmäisen autonsa jo 10 vuotiaana.
  Hienoa kun otit asian esille.

  VastaaPoista
 13. Onnea, aika taitaa tehdä kuperkeikkoja.
  Samaa olen miettinyt, että mihinkä se aika rientää.

  VastaaPoista
 14. Sitä täälläkin ollaan mietitty,että miten mullakin on jo 39-vuotias vanhin poikani, ei voi olla totta,,kun ite tunnen itseni vasta samanikäiseksi! Hi HII!

  VastaaPoista