lauantai 20. marraskuuta 2010

Asuntoa säästetty

Oltiin ystävien kanssa Sotkamossa, Katinkullassa. Viikko vierähti kivasti. Lenkkeiltiin ja käytiin uimassa, tai siis lilluttiin poreissa. Porukkaa ei ollut mitenkään runsaasti, että hyvin mahduttiin. Mulle vaan meinas käydä hullusti. Kun oltiin pois tulossa, niin mun vaatekaappi ei suostunut aukeamaan. Onneksi oli ystävä mukana. Miten mä oisinkaan selvinnyt muuten? Pyyhkeen kanssako respaan? No hyvä, että se pyyhe riitti mun ympärille :( !!!!! Ois siinä ollu taiteilemista.


Yks päivä vietettiin Posiolla ystävien luonna, kun käytiin päiväkahvilla. Kyllä oli taas oudokseltaan kaunista, kun maailma oli niiiiin kaunis ja luminen.

Aurinko paisto, vähän alhaallahan tuo on, mutta kaunista oli. Pakkastakin ihan riittävästi -18 astetta.

6 kommenttia:

 1. Hauska kuulla, että Vuokatin maisemissa on riittävästi lunta, varmaan on jo rinteitä avattu.
  Kylpyläosasto siellä on mielestäni hyvä, savusauna ja avanto kaiken lisäksi. Meillä on kahden viikon "asuntosäästö" nyt vielä ennen vuodenvaihdetta Sotkamon maisemissa.
  Siellä on hyvät lenkkeilypolut ja Simo on myös tervetullut, sillä vaihdoimme pois allergiahuoneistosta, tosin se ei käynyt ilman kukkaron avaamista. Lapsenlapset jo odottavat lasketteluviikkoa.
  Kyllä ne respassa olisivat sen ymmärtäneet, ettei kaappi aukea! Kylpytakeissa kulkevat päärakennuksen asukkaat pitkin käytäviä. Olis siihen yksi pyyhkeeseen kietoutunut sopinut joukkoon.

  VastaaPoista
 2. -18.. minäkin lilluisin lämpimässä porealtaassa ja katselisin auringon hehkua ikkunan läpi.

  VastaaPoista
 3. Onpas siellä ollut jo täysi talvi!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa autuaalliselta. Sekä poreloma että maisemat :) Tuosta on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
 5. Kylmyys on kaunista, peikosta. Mutta niin kylmää. Peikot ei tykkää kylmästä.

  VastaaPoista
 6. Hienoja maisemia ja kyllä tuo aurinko kultaa maisemat. Kivaa oli varmaan vähän hemmotella itseään.

  VastaaPoista