perjantai 9. heinäkuuta 2010

Terveiset Kiihtelysvaarasta

Ollaa täällä Kiihetelysvaarassa hellettä pitelemässä. Kyllä on ollut tosi komeet ilmat. Eilen oli ihan mieletön ukonilma. Oli kyllä sellanen kivireki mitä ukko kolisuttel, että en ihan äsken muista sellasta kokeneeni. Vettäkin tuli taivaan täydeltä. Aamuisin täällä on niin uneliasta porukkaa, että aamu-uinnilla olen ollut tukkasotkan kanssa. Vesi on ihanan lämmintä.
Tultiin tänne tiistaina Entisen poikaystävän kurssikaverin synttäreille ja ollaa ainakin maanantaihin asti.
Anjan kanssa yritettii kyllä ehdottaa, että mentäis käymään Aira Samulinin Hyrsylän mutkassa, mutta se ei menny läpi. On kuulema liian pitkä matka :)

Joensuussa kuitenkin käytiin. Käsityöläistalossa . Sielläkin oli niin kuuma, että ei kertakaikkiaan pystynyt keskittymään yhtää mihinkään.


Ja torilla.
Niin jos en ole ennen kehunut tätä Kiihtelysvaaraa niin sanon nyt, että tämä on mielestäni tosi kaunis paikka. En ehkä tänne vakkariin asumaan tulis, mutta näin käymäseltään.

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Helle kyllä alkaa vähän täälläkin jo uuvuttamaan. Mukavaa reissailua ja viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Kuumaa riittää varmaan vähän joka paikkaan, en aio valittaa kun tulee ne kylmätkin ;-)
  Hieno reissu teillä ja kaikenlaisia paikkoja kannattaa tutkia. Kiva aamu-uintikaveri sinulla.

  VastaaPoista
 3. Te olette entisen poikaystävän kanssa kova pari matkustelemaan. Tänäkin kesänä ootte käyneet ties missä ja minä kun en saa lähdetyksi yhtään mihinkään. =9)
  Hyrsylän mutka on täälä Etelä-Suomessa lähellä Saloa, jossa minä olen ollut "evakkona" jo yli 40-vuotta. En ole koskaan käynyt Hyrsylän mutkassa, mutta se taitaa johtua siitä, että paikka on liian lähellä kotikaupunkia, että se jaksaisi kiinnostaa.
  Koetappa saada entinen poikaystävä käynnille Hyrsylän mutkaan. Samalla voitte käydä ihailemssa Suomen elävintä toria, Salon toria. Suosittelen toripäivä käynniksi torstai-iltaa ja nimenomaan kesällä. Täälä nämä iltatorit torstaisin ovat oikeat runsauden markkinat kirppis myyjineen kaikkineen.

  VastaaPoista
 4. Käymäseltään aika monet asiat ovat hianoja. Viaraskoreita.

  VastaaPoista
 5. Hauskaa kun jaksatte reissata, näinhän sanotaan, ettei vierivä kivi sammaloidu. Ja aina hyvä reissu kotiolot voittaa - tai paremminkin huomaa, miten kiva on tulla kotiin taas. Joensuun torilla on mukava tepastella, kokemuksesta tiedän. Ja kaunis kaupunkihan se on.
  Maa on täällä rutikuivaa, ei ollut Hesan rankkasateesta meille saakka. Puutarhan kastelu välttämätöntä.

  VastaaPoista
 6. Helle vaan jatkuu. Kiitos vaan ihan mukavaa tämä reissaaminen on.

  irene: Me ollaa tällaisia toisen luokan mustalaisia. Ehka joskus päästää sinne Hyrsyläänkin.

  Peikko: Ai sitäkö se onkin :)

  Anja: ei oo kuulema satanut Lahdessakaan. kastelu sielläkin odottaa, kun mennää kotiin.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa reissuilua ja sunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Enpäs ole kiihtelysvaarassakaan koskaan käynyt, mukava saada tietoja! Luin, että olet ollut tukkasOtkun kanssa uimassa, sitten vasta huomasin, että mullahan ne tukkasotkut ovatkin. Helteitä riittää, mukavaa oloa sinne! Juomisiin!

  VastaaPoista
 9. Kurkkaa blogiini, yritän sovitella tapaamiseen uutta ajankohtaa, viikkoa myöhemmäksi. Miten olisi, käykö sulle?

  VastaaPoista
 10. Ennen kuin luin tekstin, katoin että miten näyttää nuo kuvat niin tutuilta, sitten tajusin että Joensuustahan ne on=)Asun siis Joensuussa ja kiihtelys myös tuttu, siellä tullut asuttua melkein koko ikä.

  VastaaPoista