tiistai 1. syyskuuta 2009

Keskeneräisten kasasta

Sain taas sitä kauhean suurta kasaa pienennettyä! Nämä on olleet jo jonkun aikaa valmiina, vain kehykset on puuttuneet.
Nyt täytyis vaan keksiä paikka, minne nää telläis. Vai täytyyköhän taas sanoa, että otaako miniä, vai laitetaako kaatikselle. Yleensä mä uhkaan kyllä antaa kissalle, mut näit on vähän vaikea sille syötää :) Voi olla, että Doris ei välitä.

Tilasin Violariumista yhden ranskalaisen ristipistolehden ja meinas mopo karata käsistä. innostuin tekemään ihania pikkusydämiä, vaikka kaikki entisetikin jutut on kesken. Eilen vein kuitenkin ystävälle tällaisen patalapun.

13 kommenttia:

 1. Itsellani ei riita malttia tuollaisten tekemiseen, siksikin ihailen ihmisia jotka pystyvat tekemaan tuollaisia - ja vielapa kauniita.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana patalappu, siinä on lintujakin:) Ja upeat taulut.

  VastaaPoista
 3. Näetkö tehdä ilman suurennuslasia? Mä joutuisin olemaan pää hyvin nöyränä alaspäin. En uskalla sanoa, että jos kaikki seinät ovat jo täynnään, niin laita vessaan. Järkytin kerran yhtä ihmistä sanomalla näin. Ja tarkoitin vain aivan nätisti ehdottaa vessaa. Olen kerran saanut istua vessassa, jossa oli vaihtuvia taidenäyttelyitä! Että oli ihanasti tehty paikka! Se oli tosissaan pikkuHUONE. Toki varmaan pitäisi olla lasi päällä, ettei kosteus pilaisi. Laitatko itse kehyksetkin?

  VastaaPoista
 4. Vilukissi. Noi on valmiit kehykset. En oo niin taitava, että osaisin kehykset tehdä. Ilman suurennuslasia kyllä teen. Olen minäkin ollu sellaisessa vessassa, missä oli punainen plyyssimatto ja kristallikruunu. Meillä on niin pieni vessa, että sielläkään ei ole vapaata seinää :(

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit taulut!
  Mutta jos sulla on häitä tiedossa, tai kihlajaisia, niin näähän olisi ihania lahjoja heille.
  Mutta omalla seinällä myös kauniit, esim, makuuhuoneeseen sopivat tosi hyvin.Tai vaikka jos eteinen minne vaan nää sopivat, kun ovat niin kauniita!
  Sä olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
 6. Piti vielä sanoa, että patalappu tosi kaunis...ei sitä malta käyttää, pitää laittaa koristeeksi keittiöön!

  VastaaPoista
 7. Olet sinä taitava ja ahkera. Jos et muuta keksi, voit pitää kotona vaihtuvaa näyttelyä. Toiset huilaa kaapissa kun toiset on seinällä :D. Mutta kuka tahansa ottais tuollaiset lahjaksikin.

  VastaaPoista
 8. Tuo pisteleminen olisi kyllä kivaa puuhaa, mutta kun mulla on niin lyhkänen tua pinna näis käsityöasioissa, niin en sais yhtäkään valmiiksi.
  Tyydyn ihailemaan muiden teoksia!

  VastaaPoista
 9. Oh, mä tykkään noista tauluista! Etenkin alempi kuva on todella kivam tykkäisin oikein omalla seinälläkin! =)

  VastaaPoista
 10. Minäkin haluisin tehdä täydellisiä käsitöitä, mutta puuttuu se kärsivällisyys, tars saada nopeesti ja heti kaikki valmiiksi, laatu siinä sitten kärsii..hutilus mikä hutilus. Ihaileva kumarrus sinulle, hienoja ovat.

  Edelliseen postaukseen viitaten, kameran ja tietokoneen kanssa on sama juttu, aina pitäis saada parempi...

  VastaaPoista
 11. No niin, nyt sinun on aika jakaa sitä orkideatietoutta myös minulle, koska aion vihkiytyä tällekin alalle (öhöm).

  Siis minulla on nyt kaksinkappalein (älä kysy mitä merkkiä ne ovat) ja mitä niille pitäisi syöttää? Siis lannoitus ymmmmmmm..

  VastaaPoista
 12. Patalappu on kuin koru.
  Kyllähän nyt tuollaisille kauniille töille tila löytyy joltain seinältä.

  VastaaPoista