torstai 25. kesäkuuta 2009

Kotiseutumatkailua

Kävin eilen Huovilan puistossa Se oli jotenkin pienoinen pettymys. Odotin, että seillä olisi ollut kasvit merkitty. Tietysti sekin oli yksi paha moka, kun menimme sinne väärään aikaan. Olisi pitänyt mennä niin, että olisi ollut opastus. Näin olis varmaan saanut enemmän.
Tämä yläkuva on Ruususauna. En tosin tajuu miten niin sauna? Kirkolle se päälle päin näytti. Sisälle oli tehty joku kammari.
Pieni museoaitta, jossa oli vanhoja leluja ja työkaluja. Avain oli jonkun kokoinen :)
Olihan siellä kukkia monenlaisia ja huvimaja, mihin ei päässyt kun veneellä. En ois kyllä sinne halunnutkaan. No nyt on nähty sekin, kun ihmiset niin sitä kehuvat. Minusta se ei ollut erikoinen, mutta jokainen saa tehdä oman mielipiteensä.

14 kommenttia:

 1. Kun jostain odottaa liian paljon siihen pettyy usien.

  VastaaPoista
 2. Näin se on, että mainokset ja esitteet eivät aina vastaa omaa ennakko-odotusta. Ihan mukavia kuvia olit ottanut. Kaunis lampi ja huvimaja.

  VastaaPoista
 3. No, en mäkäänsieltä kyllä saunankiuasta löytänyt!
  Kauniita ruusuja vaan.
  Oli kuitenkin varmaan silti kaunis paikkana.

  VastaaPoista
 4. Noin siinä aika usein käy, tuollaisia paikkoja tuntuu olevan Suomi väärällään ja niihin kai tottuu liikaa. Mutta olihan se ihan hyvä retkikohde, paikkana kauniilta näyttää.

  VastaaPoista
 5. Kyllähän sitä välillä joutuu pettymään, kun mainokset lupaavat enemmän kuin pitäisi. Koettu on:)

  VastaaPoista
 6. Ajattele miten hieno pettymys, harvoi on sellaisia kunnollisia. Vaan olikohan tuokaan sellainen :)

  VastaaPoista
 7. Usein jos on kovin mainostettu tulee pettymys, harmi kun sinulle näin kävi.

  VastaaPoista
 8. Joo ja nyt olen siellä käynyt, eikä välttämättä tarvii mennä uudelleen.

  Peikko. Enköhän mä tästä toivu, ei se niin suuri pettymys ollut.

  VastaaPoista
 9. Olen lähdössä elämäni ekaa kertaa Porvooseen...meinasin ensin googlettaa vanhaa Porvoota, mutta ajattelin, ettei sitten tule ennakko-odotuksiakaan. Otan vastaan,mitä tarjolla on. Tuo paikka, missä olit, on mulle tuntematon.

  VastaaPoista
 10. No mutta saithan ainakin komeita kuvia. Tuo sauna kyllä näyttää melekosen juhlalliselta.

  VastaaPoista
 11. Kuvissa näyttää kyllä ihan kauniilta. Tosin muistan siitä joskus lukeneeni ja saaneeni melko loistokkaan kuvan itse paikasta.

  VastaaPoista
 12. Kuvissa tuo näyttää kyllä kauniilta paikalta. Oikein idylliseltä. Mutta tosiaan, jos on odotukset korkealla, niin pettymys voi olla karvas.

  Itse kävin Taivaskallioilla eilen sitten lapsuuden. Onhan se upea paikka, mutta täytyy sanoa, että aika oli kullannut muistot. En osannut siitä enää oikein viehtyä eli eipähän tarvi mennä sinnekään enää. ;)

  VastaaPoista
 13. Hienolta paikka joka tapauksessa näyttää ja varmaan katsomista piisasi!

  VastaaPoista
 14. Minä olen kerran käynyt Huovilan puistossa ja yllätyin kyllä positiivisesti. Liekö vaikuttanut asiaan vielä se, että mukana oli opas, joka kertoi mielenkiintoisia juttuja alueen historiasta.
  Ehkä olit kuvitellut paikkaa hienommaksi kehujen perusteella...? Tai joskus se vaan on kiinni ihan pienestä (säästä tai mielialasta tai seurasta), mikä tunnelma valtaa uudessa paikassa.

  VastaaPoista