keskiviikko 30. elokuuta 2017

Mitäkö mulle kuuluu?

Kiitos kysymästä. Ei mitään erikoista, tai mainittavaa. Ihan vaan kunhan ollaa päivä kerrallaa. 
Pieni vaunureissu tehtii Posiolle. Sattu vähän huonot kelit kohdalle ja sit, kun ois ollut kaunista, niin hyttysiä oli niin kauheesti, että sekaan ei viittinyt tunkea.

Matkalla havahuin huomaamaan, että kanervat jo kukkii. Syksyn merkit on ilmassa.
Entinen poikaystävä on tehnyt "lasivitriinin" Tää on tosi kiva. Vanhoista parvekelaseista tehty, kun yksillä ystävillä on suhteita remonttifirmaan. Nyt on mööpelit suojassa, ei pasko linnut tuolin päällisiä, eikä tuuli tuiverra. Tässä on kahdella sivulla aukeavat pariovet ja kolmannella yks ovi, joten läpivetoa saa tarpeen vaatiessa.  Nyt nää voi olla talvenkin tässä paikallaan. Enää ei tarvi joka ilta roudata tyynyjä suojaan, jos sattuu satamaan. Tänä kesänähän sitä ei ookaan pal tullut ;(  Mä elättelen toiveita, että saisin tuonne vielä maton, mut se on ens kesän taistelu :D
Sit mä hurahdin tähän " Suomi 100 Kalevala CAL" virkkaus juttuun. Joka viikko ilmestyy 2 palaa. Tämä on "Ilmatar" 
Ja tää "Sotkan pesä" Nyt en muista kuin monta näitä tulee, yli 20 kuitenkin. Saas nähdä riittääkö taito tehdä? Onneksi nähin on hyvä video, muuten ois jäänyt tekemättä. On niin monta uutta termiä ja silmukkaa. Kiva näitä on tehdä ja innolla odotan perjantaita, että uusi ohje tulee. Ihan tässä ei värit napannut, niin kun aattelin, mut josko se siitä. Jos rupee kovin tökkimään, niin teen toisen väriyhdistelmän.
Omppujen kypsymistä odotellessa
Ja valoisia pilviä katsellen 

Onnelliist voimiist!
6 kommenttia:

 1. Käsitöillesi nostan hattua (*nostaa puutarhapipoa*), en osaisi.

  Mukava kuulla sinustakin, meilläkin oodtellaan omppujen kypsymistä.

  VastaaPoista
 2. Hieno lasivitriini, peukutan, että sinne ilmestyy matto viimeistään ensi kesänä!

  Upeaa virkkausta, ei onnistuisi minulta edes videon avulla.

  VastaaPoista
 3. vai hurahdit kalevalajuttuun...minä valmistaudun käsityömessuille ja teen huiveja, joku päivä minäkin annan itselleni hurahtaa johonkin muuhunkin. Hieno homma. Siis sun hurahtamisesi. Laita matoksi sellainen...maissimatto vai mitä materiaalia se on, joka ketää säät ja ilmat ja Amalian hermostumisetkin? Bambu?

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti terassi ,tuolla on varmaan mukava istuskella:) Ja ihanat punaposkiset omenat:) Täällä syksyä saa vielä odotella.

  VastaaPoista
 5. Sotkan pesällä täällä mennään. Yritän saada toiset kiinni. Muutama omppu meilläkin on valmistumassa. Puut näyttävät pitävän välivuotta kun viime kesänä oksat notkuivat omppujen painosta.
  Tsemppiä virkkaukseen.

  VastaaPoista
 6. Terassi on kivan näköinen paikka kahvitelal ja muutenkin oleilla, vaikkapa virkkaamassa.
  Nyt huomaan, että iteltäni on mennyt ohi tuo virkkausjuttu, vaan en taitaisi pystyä moiseen.
  Kyllä täällä Posion lähikulmilla on sateiden välissä ollut kauniita ilmojakin. Syksy ja sen värit alkavat olla parhaimmillaan.

  VastaaPoista