keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Uus vehe

Sorruin nettikauppaan "Wish" ostin puhelimen kameraan tämän vempeleen. Ainakin makro on hyvä. Tuosta "kalansilmästä" en oikein tykkää, mutta olin huolimaton siinä valinta tilanteessa. Ei kyllä ollut mikään kallis sijoitus, tais olla ihan 2€.  Tämä  juttu on jossain toisessa nettikaupassa 20€  Lisäksi ostin varvassukat, mut ne ei oo vielä tulleet. Nekin makso ihan 0,90 € pari. 

Likikuvat onnistuu tosi läheltä. Tässä on Ukontulikukka
Harakankello


Valkoapila
Työläinen puuhissaan

Tää meni jo ihan tuppaamiseksi. Meinas tulla jo erimielisyyttä, kuvataako vai ei :)
Orvokista kuva ihan muuten vaan liki. 
Eilen tultii kotiin reissusta ja voi miten helppoa onkaan ruohon leikkuu, mun uudella leikkurilla. Senkun vaan nopeesti ennen sadetta hurautin, eikä edes hiki tullut. Kyllä oon Tädille tuonne "tädin eläintarhaan" aina vaan kiitollinen koneesta! 
Lisää kuvia reissusta laitan ( halusitte, tai ette) kunhan saan neuvoa kuvien purkamiseen kamerasta. Uus kone, uus käyttöjärjestelmä, enkä osaa käyttää. Onneksi on apu loppuviikosta tulossa. Ärsyttävää, kun on myönnettävä, että ei osaa! 
Onnelliist voimiist!


8 kommenttia:

  1. En ole moisesta vempaimesta kuullutkaan.

    Sinullakin on ötököitä puoleensa vetävä ruusu :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä hankinta. En mäkään tiennyt, että tuollaisia on.

    VastaaPoista
  3. Mä olen joskus katsellut sillä silmällä tuollaisia vempaimia, mutta en ole ostanut.Hyvä kuulla että niistä on hyötyäkin,ehkä käyn jossain nettikaupassa katsomassa, pitää vaan ottaa selville sopiiko omaan puhelimeeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne käy kaikkiin puhelimiin. Tuolla Wishissä on halpoja ja puheitten mukaan aika reilu kauppa. Toimitus ei kovin nopee, mut mikäs kiire valmiissa maailmassa :)

      Poista
  4. Täti on eläintarhassa oikein iloinen, että kone löysi uuden hyvän kodin. Minulla se ei saanut toteuttaa itseään ollenkaan.

    VastaaPoista