sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Taas ärsyttää

Ihan suunnattomast ärsyttää ihmisten välinpitämättömyys! Tultiin reissusta kotiin, niin katselin tienpieluksia. Voi helvetin kuustoista meitä ihmisä. Kaiken maailman eväät jaksetaan roudata mukana, mut sit ei jakseta viedä roskia pois, vaan ne heitetään just siihen, missä satutaan olemaan. Onhan se sanonta, että pidetään Suomi siistinä, aloitetaan se autosta. Eli roskat ulos vaan ikkunasta. Joskus tuntuu, että meillä suomalaisilla ei oo ihan kaikki inkkarit kanootissa, eikä matot suorassa :(
Ugh olen puhunut.Se ainut rodo, mikä mulla kituu on avannut muutaman kukan
Atsaleakin selvis siirrosta, minkä syksyllä tein.
Ensimmäiset Akileijat avaavat kukkiaan.
Nyt en muista onko tää Lumipalloheisi, vai Mustialanhesi. Meinaakohan tästä tulla valkoista ollenkaa, vai pysyykö näin vihreenä.

Ihanaa kun on lämmintä! Aurinkoista viikkoa ja Onnelliist voimiist!

8 kommenttia:

 1. Oi kun ihana heisi ja atsalea! Meillä niitä peurat syö, ei jää itselle mitään, ihan kuoliaaksi syövät.
  Tuo roskaaminen on ihan hirveää ja niin turhaa! Justiin tuo, että eväät jaksetaan kyllä kantaa, mutta sitten roskia ei enää. Vihaseksi vetää.

  VastaaPoista
 2. Ei ihme että suutuit,itsekin aina suutun roskaajille,urghh!!!!
  Hienot kukat:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan värinen rhodo!
  Samaa roskaamisintoa olen minäkin ihmetellyt. Harva se päivä kävellessä tai autollakin ajaessa pahviset kahvimukit kopsahtelevat ohi menevistä autoista tienpenkalle. Ja sen on sitten näköistä.

  VastaaPoista
 4. Minä hypin joka kerta päälläni tuolla mökillä, kun löydän maasta jotakin autonosia, puolikkaita mopoja tms. ARGH!

  VastaaPoista
 5. Joskus oikein ajattelen että minkälainen ihminen heittää roskansa luontoon, onko hänellä mitään rakkautta luontoon ja toisiin ihmisiin. Ei anneta kuitenkaan periksi, pidetään Suomea siistinä.

  VastaaPoista
 6. Kirjoitit täyttä asiaa, Ugh. Olin just tänään siivoamassa tienpenkkoja. Eniten tupakkiaskeja, rutattuja tölkkejä, tyhjiä karkkipusseja jne, jne. Mutta törkeää - minä keräsin roskapussiin natsoja, niin ohi ajoi auto, josta viskattiin natsa!
  Kukkasi ovat ihastuttavia. Minulla ei ole rodoja, mutta akileijoja on, tosin vielä ihan pikkuisia, eivät kuki kohtakaan. Sinulle mukavaa juhannusta.

  VastaaPoista
 7. Muakin ärsyttää suunnattomasti roskat tienvierustoilla. Sitten koirat ottaa niitä mukaansa, kun ei aina kerkiä väliin, murh!

  VastaaPoista