tiistai 23. elokuuta 2016

No nyse on valmis

Se uus kukkapenkki. Pionit on istutettu, ilman sitä paskaa. Jaoin Iirikset. Huh kun niistä tulikin paljon. Osan annoin pois, kun oli jo liikaakin. Ei niitä ollu noin paljon, kun ne oli tuossa löntissä kasvamassa. Oli pakko putsata, kun oli niin pal siel seassa heinää ja vaikka mitä rikkaruohoo. Sit viel laitoin Sormustinkukkaa. 
Nyt otetaan hyviä vinkkejä vastaan, mitä tuohon vielä laittais? 


Sitte kun nuuka on, niin menin ostaa Euromultaa, hahahaa, mitä multaa? Pelkkää turvetta. Kyl nyt ahdistaa, mutta kun se Mustamulta kovettuu niin kovin. Sekään ei oo mielestäni oikein hyvää. 
Täytyy palata keväällä asiaa ja hommata jostain kunnon multaa tuohon sekaan. Varmaan tuo talven aikana painuu niin, että ei oo kun rippeet jäljellä. 
Mukavaa viikkoa ja Onnellist voimiist!

11 kommenttia:

 1. Komea penkki tuli, hienot reunatkin. Euromultaa osti tässä joku naapuri ja sai homeista harmaata turpeen näköistä möhnää. Kekkilän puutarhamultaa olen ostanut, se on ollut hyvää, ei liian tiivistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meil nyt homeesa ollut, mut tosiaa pelkkää turvetta. Harmittaa moinen nuukailu :(

   Poista
 2. Hiljan oli jossain mediassa iso juttu mullasta ja siitä, kuinka sitä on myynnissä monenlaista. Osa varsin kyseenalaistakin.
  Minä olen käyttänyt enimmäkseen Biolanin Mustaamultaa ja tarvittaessa sekoittanut siihen esimerkiksi omaa kompostimultaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Euromulta kuuluu niihin kyseenalaisiin.

   Poista
 3. Hienon penkin sait tehtyä. Varmasti kaunis ensi kesänä. Minä olen tykästynyt Kekkilän multaan. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans yleensä ostanut tuota Kekkilää, mut nyt nuukuus iski ja heti kostautu :(

   Poista
 4. Tuollainen perusteellinen kukkapenkin siivous meilläkin tarvittaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on toi entinen poikaystävä, joka teki homman. Oli siin aika vääntäminen

   Poista
 5. penkistä tuli tosi upea, istuta sinne sipulikukkia kevään iloksi, tulpaaneja narsisseja skilloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl aatellut tulppaneja, mut kun meil on se vesirotta ja se vie tulppaanit. Scillaa siin on ollutkin, mut nyt ne varmaan hävis. Mut mitä sit kesemmälle?

   Poista
 6. Viismummoista tässä ehottelloo, mitä jos laittasitki persiljaa kasvamaan ja vaikka jotain muutakin yrttiä jota tykkäät käyttää niin siihen reunakasviksi. Persilja on komiata vihriää ja muutenki on nykysin muotia (kuulemma ) kasvattaa kukat ja hyötykasveja sekasin. Voisithan laittaa mukuloita kevääksi isompiin väleihin kukkien sekaan. Peittyvät kuihtuvat varret sitten muitten kukkien alle.

  VastaaPoista