perjantai 5. helmikuuta 2016

Mikä meidän eteen tulee

Kyl nää meidä " Pakko saada nuoria " politiikot on yhdenkin sorttisia. Katainen surutta myi lypsävän lehmän ja nyt kieltää koskaan sanoneen, että hinnat ei nousis. Täs sitä ollaa siirtomaksujen kanssa. Samoin Katainen ei koskaan myöntänyt luvanneensa sairaanhoitajille 500€ Muista sen vaaliohjelman oikein hyvin, missä hän suureen ääneen sen lupas. Sit kaiken kukkuraksi jätti tän uppoavan laivan. Senkin muista, kun just ennen lamaa Katainen sanoi, että ei hätää, kun ei olla samassa jamassa, kun edellisen laman alussa. No miten on käynyt? Kusessa ollaa.

Sit on Stubb, joka puhuu, niin totta kun osaa, niin kun Jäättenmäki. Jos nyt pieniä numero virheitä sattuu, niin mitäs pienistä, kun ei pienetkää meistä. Leveä hymy naamalla hän lupaa, että on kaksi vaihtoehtoa. Menee syteen tai saveen, niin yleensä on ne kaksi vaihtoehtoa, harvemmin menee molempiin. 
Entäs tää änkyrä. Nyt on otettu omat lelut pois hiekkalaatikolta. Ei ainakaan voi syyttää Paavoa yrittämisen puutteesta. Pitkän päivän on Paavo ollut politiikassa mukana ja kovasti yrittänyt ja monesti ollut NIIN väärin ymmärretty. 

Nyt kun hyvään alkuun pääsin, niin ihmettele vielä ääneen. Ketä kiinostaa Maria Vietolan seksielämä? Onko susta tärkeä uutinen se, että joku kansanedustaja on leikannut hiuksensa? Entä se että Mentula on vaihtanut autoa? Onko nää susta tärkeitä uutisia?


8 kommenttia:

 1. ....voihan Paavo-parka, kovan onnen lapsi, Kekkoseksi päätti ruveta eikä miksikään Vennamoksi, kuun toimittajat kyselivät suunitelmista....;)

  VastaaPoista
 2. Jestas kun säikähdin kun Katainen hyppäsi melkein silmille kun tänne blogiisi tulin, huh, hys pois :)

  Ei ne kovin tärkeitä uutisia ole, en tiedä kuka on Mentula ja Vietola?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi hyvä kuva Kataisesta. Muuta hyvää siinä ei sitte olekaan.
   Vai oon noin tietämätö, vaikka joka paikka on pullollaa Vietolaa :)

   Poista
 3. Nuoret miehet ja Paavo haluavat valtaa hinnalla millä hyvänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo paha vaan tuppaa jäämään jalkoihin.

   Poista
 4. Paavo, Paavo, kovan onnen lapsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninn miten sen ottaa. Harva kuitenkin on noin pitkän uran tehnyt politiikassa.

   Poista