torstai 19. marraskuuta 2015

Sukat

Taas on yks joululahja valmis. Nää kyl valmistu monen ärräpään jälkeen. Ensin tein kahdella sinsellä, mutta ne ei näyttänyt kauniille. En kyl ollut tehnyt, kun kantapäähän asti :( Tuol ne nyt odottaa purkamista. Malli on taas siitä Haavoston Sata kansanomaista kuvioneuletta " Kotka" 
On siel pari virhettä mukan, mut eikös se niin ollutkin, että hullu ei huomaa ja viisas ei virka? 
Tänään oltiin taas Holiday clubin  "villas"esittelyssä. Huh hu, kaikella sitä pitää leipänsä ansaita. Eihän se mitään, jos siinä hyvin tienaa, mut jos provikalla tehdää, niin tiukassa on leipä. Nytkään ei kaupat olleet, kun 27000€ päässä. Paits ois sen saanut osamaksulla 280€/kk . Enhän mä ois ollu kun 80v kun homma ois maksettu :) Ois siitä kyllä ollut pelkää tuloa, kun niitä viikkoja ois vuokrannu ja tietysti toisetkin omistaja, sit vaan tulot jaettu tasan ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista. 
Sellaisia hyviä uutisia, että mun ei tarviikkaa syödä niitä sokerilääkkeitä, kun en ookkaa niin makee tyyppi, eli arvot huitelee vaan ylärajoilla. Hyvä näin. 
Kohtahan se on taas viikonloppukin joten
Onnelliist voimiist!

9 kommenttia:

 1. Hienot sukat! Jos virheitä onkin, niin tämä hullu ei niitä huomaa. Aikamoinen väkertäminen tuollaisessa kuvioneuleessa on.

  VastaaPoista
 2. Hiphei, onpas hienot sukat. Ei tuolta kyllä virheet erotu :)
  Tulee mullekin joskus noita esittelytarjouksia, uuniin oon laittanu ne suoraan. En ole ottanut riskiä, että saisivat houkuteltua mukaan.
  Ainahan se on parempi jotta ei tarviis syödä lääkkeitä, onnea vaan siitäkin :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot sukat, kyllä kelpaa lämmitellä niissä jalkojaan. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvän näköinen malli. Kopsaan sen.
  Itse harmittelen, kun en saa työhöni samaa väriä, en sitten mistään ja toisesta sukasta ihan erinäköinen, mutta teen vikaparin kuitenkin, enkä pura.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastosta saisit varmaan tuon kirja, mutta voin vaikka lähettää sulle kopion jos tahot? amalia piste mummmu ät luukku piste com

   Poista
 5. Kauniit, tyylikkäät! Onnea sokerittomuudesta...mun kans pitäis....

  Blogissani on sinulle haaste (vaikka eivät ne haasteet aina mukavia olekaan)

  VastaaPoista