tiistai 20. lokakuuta 2015

Häpeä tunnustaa

No huh hu, kyl on häpeä tunnustaa, että mä vaan en osaa. Omenaruusu tästä oli tarkoitus tulla. Niin helppo juttu, että mieskin, joka ei leivo osaa tehdä tän http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015101420516174_ah.shtml
Mikä ihmeen tahmanäppi mä oon, kun mikään ei onnistu. Niin kun mä suunnittelin, että menää käymään tuolla vastarannoilla ja viedää HIENOT omenaruusut mennessä. Ei mennä, ei! 

18 kommenttia:

  1. Tuollaista naapurini halusi tehdä, mutta kun missään ei ollut omenoita - mun puusta löytyi kolme ja puoli (puolet mustarastaan syömä)! Tuo on paljon kauniimpi kuin mitä meidän saarella saatiin aikaan, tuohan ON kaunis!

    VastaaPoista
  2. Eipä niitä kauniita juur muita ollutkaan ja jäivät vielä raaaksi, vaikka pidin uunissa kauemmin, kun ohjeessa sanottii.

    VastaaPoista
  3. Videolla näytti olevan omenat tiiviimmin niin niistä tuli enemmän terälehtiä, mutta tuossahan ei ole mitään vikaa. Onneks meiltä ei saa voitaikinaa valmiina (itsehän sitä ei viitsi tehdä), ei siis tarvi edes kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmistaikina mullakin. Jos oisinite tehny taikinan, niin kyl oisin pelihousut repinyt, kunei onnistuneet.

      Poista
  4. Eihän sen ole pakko olla omenaRuusu, tuohan selkeästi omenaHortensia. Kaunis on ja varmasti maistuu on se sitten mikä kukka tahansa.

    VastaaPoista
  5. Näin tuon videon ja ajattelin, että voisi kokeillakin - kunhan ensin ostaisin omppuja. Hyvinhän sinä onnistuit. Minulla on aina kaikki leipomukset sinne päin, mutta onneksi Ukkokulta lohduttaa toteamalla, että se maku on pääasia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain ohjeessa oli, et kaadetaan kuumaa vettä päälle. Etsi joku toinen ohje.

      Poista
  6. Kyllä tuo miusta ruusulra näyttää, ehkä hieman lakastuneelta, mutta ehdottomasti ruusulta :)

    VastaaPoista
  7. Tuo on ihan kaunis kukka :)

    VastaaPoista
  8. Viismumoista näki netissä videon, jossa omenan siivuja pidettiin mikrossa 3 minuuttia, siivujen kanssa kulhoon laitettiin puolen sitruunan mehu ja vettä ennen mikroon laittamista. Näin omenan siivut kypsyivät liemessä hiukan. Paisto aika oli 40 minuuttia 190 asteessa. Itse en oo vielä kokeillut kun ei oo niitä omppujakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen videon mukaan mä tein, mutta parempiakin ohjeita löyty sitte jälkikäteen
      :(

      Poista
  9. No mitä vikaa nätissä ruusussa, ei mitään, ja varmaan hyvääkin, älä ole itsellesi niin armoton!

    Edellisen postaukset sukat ovat kyllä kauniit!

    VastaaPoista
  10. Minä tein ja tuli hyviä. Tein valmiista voitaikinasta ja apprikoosihillosta. Kanelia mausteeksi.

    VastaaPoista
  11. On sun omenaruusu ainakin niin hyvän ja herkullisen näköinen, että heti söisin, jos voisin.

    VastaaPoista