tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kukkii

Mul oli taas se kerran vuoteen tapaaminen meidän sutarin kanssa. Se on tosi mukava nuorimies. Meil on aina paljo juttua, no mitäs kun vaan kerran vuodessa tavataan.
Tää penkki on kerrassaan upee. On niin täys kukkaa, että rikkaruohoilla ei oo mitään mahdollisuutta. Tässä piti olla vaan keltaisia kukkia, mut miten siinä taas kävi näin, että mopo karkas? Keväällä siin oli muka muutama Akileija ja muutama Sormustinkukka ;) Nyt siinä on kaiken muun lisäksi sitä Ukontulikukkaa. Alunperin siinä piti olla pääosassa Aurinkonauhusta. Niitä on siinä kyllä kolme ja toivottavasti ne ei tukehdu noihin muihin kukkiin. En ymmärrä, miten tää onkin näin rehevä? Lieko nää jatkuvat sateet, vai mikä?

Reissun aikan oli kovasti kukkia auennut. Akileijoja on monen sorttista, tai no ei niitä nyt niin montaa sorttia.Pioni on tosi komeena
Samoin tää yksinkertainen ruusu. Yhtään en tiedä mikä mahtaa olla, mutta sen hetken, kun kukkii niin on tosi kaunis.
Unikotkin pistää parastaan.

9 kommenttia:

 1. Ai kun on kaunista! Kyllä minä luulen, että sateet auttavat saamaan kaikesta niin rehevää. Keväällä istutetut koristekasvit kasvaa ihan silmissä, kun yleensä ne kärvistelee jonkinlaisessa kuivuudessa jo tähän aikaan, puhumattakaan heinäkuusta. Kyä o hianoo!

  VastaaPoista
 2. No onhan Sinulla montaa erilaista akileijaa, ja kauniita sellaisia onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ememmän vois olla ja yhtä hienoi, kun sulla.

   Poista
 3. Monenlaista sinulla jo kukkii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yllättävän pal noita kukkijoita on.

   Poista
 4. Viileästä ja sateisesta säästä huolimatta tai juuri siksi kukat näyttävät voivan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut kun noi rikkaruohotkin voivat hyvi :(

   Poista