perjantai 29. toukokuuta 2015

Tallinnassa


Käytiin taas piristämässä Viron kulttuuri ja taide-elämää, eli kaljanhakureissulla. Minä kävin tietysti Karnalukssa. Nyt ostin vaan yhden sukkalankanupukan, mutta tilkkutyökangasta tällä kertaa. Tässä on ne kankaat, mitkä ostin. On nääkin vähän halvemmat, kun täällä kangaskaupassa.

Satamassa sattu hauska tapaus, tai hauska ja hauska, mut kuitenkin. Istuttiin ystävän kanssa autossa, kun miehet oli siellä viinakaupassa. Mulla oli ikkuna auki. Siihen tuli mies, joka oli ehkä 40-50 v Koputti komeesti ikkunan pieleen ja kysy 
puhutaanko englantia? 
No ei puhuta. 
Puhuttelo suomea? No hei suomalaiset rekkarit ;) 
No sitte alko juttua tulee, kuinka Viro on paska maa ja suomi hyvä. Virossa on sosiaaliturva vaan 80€ ja Suomessa paljon parempi. Rouvilla on niin kauniit silmät ja kaunis sydän. Antaisitteko 2€ ?
Kuule kun ei oo rahaa, kun kaikki on mennyt viinaan.
Kysyjä itsekin haiskahti vanhalle viinalle. Enää ei oltukkaan kauniita. Ei silmistä, eikä sydämestä:D
Tänään käytiin puutarhalla ostamassa pihalle purkkeihin ja purnukoihin kukkia. En oikein osannut päättää , mitä oisin tahtonut, joten näihin vuodesta toiseen samoja valitsin. Petuniat ovat pensaspetuniaa. Se kestää vähän paremmin sadetta, kun se roikkuva malli. Nämä kun tulee ihan taivasalle vanhaan pataan ja nuihin laatikoihin.

Aurinkoisia päiviä ja 

Onnelliist voimiist!

11 kommenttia:

 1. Ihanasti kukkii kankaat ja petuniat.

  VastaaPoista
 2. Kukkia kankaisssa ja oikeita kans :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kankaita olet ostanut, ja kukat kilpailevat kankaiden kanssa kauneudessaan.

  VastaaPoista
 4. Kauniita petunioita ja kukkakankaita, komiasti kukkii molemmat!

  VastaaPoista
 5. Sama vika Rahikaisen, mutta orvokkeja ja samettiruusuja vaan ostin tänään niemen nokan kukkapatoihin. Teki mieli kyllä miljoonakelloamppelia, mutkun se vois kuivahtaa yksinäisyydessä kiikkuessaan, päätin ostaa sen myöhemmin. Pensaspetunioista ei minulla ole kokemusta.
  Kaunista kangasta ostitkin. Siellä Tallinnan satamassa on monenlaista kulkijaa, ja tungosta SuperAlkossa. Kun Türistä tultiin, oli piha niin täys busseja ettei sekaan mahtunut. Kyllä Viron kulttuuri kukoistaa kun jaksetaan sitä hiki hatussa juomia kantamalla tukea! Ja vielä kun se on huomattavasti edullisempaakin siellä. Ja jos ei muuten, niin juhannuskokon sammuttamiseen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin tuntuu olevan. Tää oli kyl eka kerta, kun mun kohdalle osu.

   Poista
 6. Peikko miätti, kuka muukin haiskahti vanhalle viinalle, kuin se kysyjä itekkii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa' a Peikko en osaa sanoa, me ei ainakaan. En ruukaa ryypätä noilla matkoila.

   Poista
 7. Kiitos teille toisille taas kommenteistanne.

  VastaaPoista
 8. Kauniita kankaita olet ostanut, nyt on taas kukkakuosit muotia.
  Ja voi noita ihania petunioita, ne kukkivat tatusti aina1

  VastaaPoista
 9. Kivoja kankaita ostit, Karnaluks on yksi lempparikohteista Tallinnassa! Viinaralli jatkuu ja kiihtyy, uskon niin jos kaikki veronkorotukset mitä lupaillaan täyttyvät, aina vain suomalaisia janottaa!

  VastaaPoista