torstai 23. huhtikuuta 2015

No nii :(

Köyhyys ei oo mikään ilo, vaikka se rikkaita naurattaa. Mun hyvät tossu on nyt menneet melkein   huonoksi. Vaik toisaaltaan, eihän näistä oo vasta, kun kantapäät puhki. Varpaan kohdalta on vielä ihan hyvät.Siis varmaan vois sanoa, että kerran kirkkoon ja sitte pituriksi :)
Nää on joskus ostettu Kuopion torilta ja uusia en oo saanut.

Sitten täytyy todeta, että ei mulla ihan kaikki kynät oo penaalissa. Ainakin se kaikkein terävin puuttuu. Tänään oli Lidllissä kukkasipulit tarjouksessa. Nyt mä vaan ihmettelen, mihin ihmeeseen mä piilotan noi 75 Gadiolusta?

Kamalan kylmä ja kova tuuli meillä. Onneksi aurinko kuitenkin välillä paistaa.

Onnelliist voimiist!

7 kommenttia:

 1. Haa, laitat tossuihin kukat kasvamaan :) Minäkin ole katsellut kenkärajojani sillä silmällä, että laittas joihinkin orvokkeja. Ehkä liian pienet gladioluxeille? Mutta kukapas ei ostaisi jos halvalla saa...:)

  VastaaPoista
 2. Apua mikä jättipussi, 75 gladiolusta!! Tsemppiä vaan istutuspuuhiin. Harmi, kun hyvät töppöset meni rikki, toivottavasti löydät uudet.

  VastaaPoista
 3. Ohoh, saat komian miekkaliljapellon! Ei taida tossuihin mahtua vaikka idea sinänsä hyvä olikin.

  VastaaPoista
 4. laita isoon ruukkuun osa noista sipuleista, ja osa maahan.

  VastaaPoista
 5. Nyt sinulla on ilmavat tossukat! Mikä valtava sipulikeko sinulla onkaan, ei muuta kuin sormet multaan ja odottelemaan kasvua ja kukkimista.

  VastaaPoista
 6. On taidettu noilla tossuilla vähän kaasutella, ihan selkeät autoilijan kulumat. :o)
  Uuuh, nyt pitääkin vältellä Lidl-reissuja! Mies kantoi juuri autotallista kasan viime syksynä istuttamatta jääneitä taimia - on niitä koko talven tallissa kastellut, kuulemma...

  VastaaPoista
 7. Voi sitä kukkaloistoa, joka sulla siellä vielä kesän aikana loistaa!

  VastaaPoista