lauantai 30. elokuuta 2014

No mutta

Vaihteekis täällä vietettin perjantaipäivä. Olikin upea ilma ja tuulikin oli tyyntynyt :)
Ihan kamalan paljon oli laivalla porukkaa, mut kyl me viel sekaan mahduttiin.
Kaks komeaa risteilyalusta oli Tallinnan satamassa, mut en voinut ottaa kuvaa, kun oli niin paljon tullimiehiä maisemissa ja ystävän passi oli mennyt vanhaksi viime lauantaina. Oli aika jännät paikat. Se on 700€ jos jää kiinni siitä, että ei oo henkkareita mukana.

Miten niin mä oon sanonut, että en mee enää lankakauppaa? Tietysti sitten voi mennä, jos tarpeet ovat muuttuneet. Mä tarkoitin, että en nyt just tarvi sukkalankaa. Siks toiseks meillä naisilla on oikeus muuttaa mieltä.
Kysyn vaan mistä saa oikeaa pitsinvirkkaus lankaa, sitä mistä ennen vanhaa virkattiin lakanpitsit?

6 kommenttia:

 1. Jännitystä elämään, jos passin voimassaolo on juuri ohitettu. Kiva kun selvisitte sakoitta. Ajattelitko alkaa lakanapitsin virkkaamisen, olet kyllä näpsäkkä. Minä en edes pannulappua osaa virkata. Sukkia toki kudon, ekat on aloitettu---

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä lakanoihin, mut muuten. Nyt kyll aliarvioit itteäs.

   Poista
 2. Aina saamme muuttaa mieltämme ja tarkentaa mitä tarkoitimme, se on mei naisten oikeus:)) ihanat langat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mistä noi miehet muuten ymmärtäis :D

   Poista
 3. Kauniita lankoja ostit. Virossa on aina mukava käydä, kerran minäkin olin siellä vanhalla passilla... onneksi eivät tullissa kysyneet passia!

  VastaaPoista
 4. Voisit kysyä Coats Optilta virkkuulangoista, saattaisivat tietää jälleenmyyjiä mikäli sopivaa lankaa on. Mölnlycken ohuita lankojakaan ei taida enää saada? terv. toinen langanmetsästäjä ;)

  VastaaPoista